Juridische vraagstukken Machinebouw & TransportArtikelen afkomstig van NENMachinebouw vakblad

Een selectie van juridische vraagstukken over verschillende aspecten van Machinebouw & Transport. De vraagstukken en bijbejhorende uitleg worden verzorgd door Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat.

Over Dijkstra Voermans
Om het middensegment van het Nederlandse bedrijfsleven een complete dienstverlening te kunnen bieden, is binnen BDO Accountants & Adviseurs eind jaren ’90 van de vorige eeuw een adviestak Juridische dienstverlening opgezet, met de focus op het Ondernemingsrecht. Deze nieuwe adviesgroep werd gevormd door de heren Dijkstra en Voermans, op dat moment advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Alphen aan de Rijn.

In 2001 is uit de adviestak van BDO het zelfstandige advocatenkantoor Dijkstra Voermans Advocatuur ontstaan, , waarna in 2002 notaris Thea Berkhout zich aan kantoor verbond. Vanaf dat moment is het kantoor onder de naam Dijkstra Voermans Advocatuur en Notariaat bekend.

Omdat onze doelgroep het Nederlandse midden- en grootbedrijf is, zorgen we ervoor dat we weten wat deze ondernemers drijft en bezighoudt. Met specialistische branchekennis op gebied van Agri & Food, Automotive, Familiebedrijven, Transport & Logistiek en Zakelijke dienstverlening zorgen we dat we gericht advies kunnen geven.

Top normen Machinebouw

Contactgegevens

Voor meer informatie neem contact met ons op:

(015) 2 690 180

iv@nen.nl

Persoonlijke advies nodig?

Voor uw vragen over onder andere CE-markering, productaansprakelijkheid, risicobeoordeling, de gebruiksaanwijzing, het technisch dossier, eisen voor niet-voltooide machines en de verklaring van overeenstemming bent u bij ons aan het juiste adres.Tel: (015) 2 690 180

E-mail: iv@nen.nl