NENMachinebouw en NVVK

Vakblad NENMachinebouw

Om u zo goed mogelijk te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Machinerichtlijn, de Richtlijn drukapparatuur en verwante onderwerpen wordt door het Adviespunt Machinebouw een speciaal vakblad uitgegeven.

In NENMachinebouw wordt ruim aandacht gegeven aan recente ontwikkelingen op het gebied van de Europese regelgeving, normen, certificatie en de praktische toepassing van normen. In interviews met diverse personen/bedrijven worden ervaringen over de omgang met regelgeving en normen uiteengezet.

Hoewel NENMachinebouw in eerste instantie als nieuwsbrief voor Machinebouw Adviespuntleden was ontwikkeld, is het ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig magazine en kent het nu een veel bredere lezerskring. Onder andere leden van de Metaalunie.

Vaste elementen in NENMachinebouw zijn:

• Actueel nieuws over Europese richtlijnen zoals de Machinerichtlijn
• Belangrijk normnieuws
• Informatie over nieuwe (ondersteunende) producten
• Agenda van NEN-cursussen
• Column
• De Noodstop (case uit de praktijk)
• Interviews

Speciale aanbieding voor NVVK-leden!
Exclusief voor NVVK-leden bieden wij de mogelijk om een abonnement op NENMachinebouw te nemen met 25% korting ten opzichte van de reguliere abonnementsprijs. Deze korting is geldig voor de eerste 6 nummers die de abonnee ontvangt, daarna gaat het abonnement over in een regulier jaarabonnement.Inkijkexemplaar NENMachinebouw

Eerder door u bekeken

Publicaties Machinebouw

UIT 76:2016 nl

Europese regelgeving productveiligheid

UIT 78:2018 nl

Overzicht van Europese normen - Machinerichtlijn 2006/42/EC

UIT 58:2010 nl

Risicobeoordeling in kader van Machinerichtlijn

UIT 7:2016 nl

Machinerichtlijn praktisch toepassen

Contactgegevens

Voor meer informatie neem contact met ons op:

(015) 2 690 180

iv@nen.nl

Top normen Machinebouw

Contact Industrie & Veiligheid

Voor uw vragen over gezond en veilig werken; machines en procesindustrie; mobiliteit, transport en logistiek en publicatiereeks gevaarlijke stoffen.015 2 690 180

iv@nen.nl