Bekijk webinar 'Eerste Working Draft van de nieuwe HLS'

25-09-2019 NEN voert het secretariaat van de ISO-werkgroep die de herziening van de High Level Structure (HLS) voorbereidt. In juli is de 2de vergadering gehouden in Wenen. Als resultaat van die vergadering is nu een eerste Working Draft van de nieuwe HLS ter commentaar verspreid onder betrokken ISO-commissies en ledenlanden. Tijdens dit webinar (dd. 23 september 2019) gaat René Gouwens, productmanager NEN, in gesprek met Dick Hortensius, secretaris van ISO/JTCG Task Force 14.Wat komt er in dit webinar aan bod:

  • HLS, impact en de herziening
  • Aanloop naar WD.1
  • Contouren van WD.1
  • Verdere traject

De wijzigingen in de HLS, de gemeenschappelijke structuur en kerneisen zijn van belang voor alle ISO-managementsysteemnormen (zoals o.m. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO/IEC 27001). Bij de volgende herziening moeten deze normen namelijk de aangepaste HLS overnemen.
Daarmee heeft deze herziening invloed op het managementsysteem van veel organisaties.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Dick Hortensius, NEN Milieu & Maatschappij, e-mail mm@nen.nl. Online informatie op: www.nen.nl/hls en/of discussieer mee in de LinkedIngroep ‘NEN | ISO-managementsystemen’.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dick Hortensius, consultant normontwikkeling.

mm@nen.nl

Top normen Managementsystemen

Download gratis gids