Business Continuity en Crisis Management: Bijdragen aan de weerbaarheid van uw organisatie

13-07-2017 Bedrijven en consumenten zijn steeds meer afhankelijk van de continuïteit van productie en dienstverlening, ook in ketensamenwerking. In de norm ISO 22301 staat deze continuïteit centraal. Deze mondiale norm wordt herzien en bovendien wordt de scope van de betrokken normcommissie uitgebreid met Crisismanagement. Doe mee en bepaal zelf hoe u betrokken wilt zijn.

Om voor dit onderwerp stakeholders te informeren en te betrekken, maakt de NEN-normcommissie gebruik van NENCrowd. Dit is het crowdsourcing platform van NEN voor het werven van leden en fondsen voor de normcommissie.

Commentaar leveren

Met NENCrowd bieden wij organisaties de mogelijkheid om zelf de vorm van deelname te kiezen die het beste aansluit bij hun wensen: normcommissielid, lid van het stakeholderplatform of volger.
Wilt u weten welke vorm het beste bij u aansluit? Kijk dan snel op NENCrowd.

Meer informatie

Hoe borgt u continuïteit van uw organisatie en diensten? Door lid te worden van de normcommissie kunt u kennis en inzichten delen in een professioneel netwerk en meewerken aan internationale afspraken, voor uzelf en de gehele keten.
Normen voor BCM & CM helpen organisaties bij het identificeren van hun kritische bedrijfsprocessen en hoe de continuïteit te garanderen, ook in crisissituaties. De ISO-normen zijn een leidraad voor bedrijven bij het in kaart brengen wat er kan gebeuren (brand, ICT-uitval, etc.) en wat minimaal nodig is aan omzet, klanten en machines om bedrijfsdoelstellingen te halen. Het geeft inzicht hoe u de veerkracht en het weerstandsvermogen van uw organisatie kunt verbeteren. De normen worden in 163 landen gehanteerd en zijn een belangrijke mondiale referentie voor 'goed' business continuity management. Door te voldoen aan de normen tonen organisaties aan dat zij een betrouwbare zakelijke partner en leverancier zijn.

Meepraten over de inhoud van normen

Voor deelname en informatie over het project BCM & CM kijkt u op NENCrowd of neemt u contact op met Dick Hortensius, per telefoon (015) 2 690 115 of e-mail mm@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met consultant Milieu & Maatschappij

(015) 2 690 115

mm@nen.nl

Top normen Managementsystemen

Download gratis gids