MBA in één dag + NEN Masterclass voor KAM-professionals

21-01-2016 In samenwerking met DenkProducties en Ben Tiggelaar organiseert NEN een verdieping van het seminar MBA in één dag® op 18 maart. Bij aanmelding voor het seminar krijgt u op 8 april een op maat gemaakte NEN Masterclass 'Kwaliteit en strategie' voor KAM-professionals cadeau. Een mooie kans om een mini MBA-programma te volgen en de opgedane kennis direct te vertalen naar uw KAM-managementsysteem.

De nieuwe ISO-normen, gebaseerd op de High Level Structure (HLS) vragen om een betere koppeling tussen het managementsysteem en de strategische richting van de organisatie. De KAM-manager speelt een belangrijke rol in de koppeling tussen strategie en operatie. Hij moet een verbindende schakel vormen, meer strategisch leren denken en de taal van de directie leren spreken. Daar heeft de KAM-manager nieuwe kennis en competenties voor nodig. Daarom heeft NEN de samenwerking met DenkProducties gezocht en krijgt u bij inschrijving voor het seminar ‘MBA in één dag’ een op maat gemaakte NEN Masterclass 'Kwaliteit en strategie' cadeau! Een unieke manier om in 2 dagen uw kennis en inzichten bij te spijkeren en direct toe te gaan passen.

 • 18 maart 2016: seminar 'MBA in één dag'
 • 8 april 2016: NEN Masterclass voor KAM-professionals
 • Kosten: € 995,- (2 dagen voor de prijs van 1)
 • Waar: Beatrixgebouw, Utrecht
 • Dagvoorzitter: Ben Tiggelaar
 • Programma en aanmelden: www.mba.nen.nl

Ben Tiggelaars MBA in één dag® op 18 maart

Tijdens dit seminar behandelt Ben Tiggelaar de highlights van 8 meter managementboeken in 8 uur. Daarnaast zal hij u voorzien van praktische tips waar u écht iets mee kunt. Speciaal voor wie in één dag zijn managementkennis wil opfrissen met inzichten die echt nuttig en relevant zijn, ontwikkelde Ben Tiggelaar dit compacte seminar. 'MBA in één dag'® is een wervelend seminar met een optimale combinatie van theorie en praktische toepasbaarheid. Een unieke, intensieve kennismaking met een Master of Business Administration (MBA).

Aanvullende NEN Masterclass 'Kwaliteit en strategie'op 8 april

Om u als KAM-professional te helpen de kennis en inzichten van ‘MBA in één dag’ toe te passen in uw (kwaliteits)managementsysteem biedt NEN een speciale masterclass aan. In deze masterclass zullen deskundigen uit het vakgebied op interactieve wijze laten zien hoe de managementtheorieën kunnen worden gebruikt om uw managementsystemen beter te laten aansluiten bij de dynamische context van uw organisatie en de strategische koers van de directie. Daarnaast leert u vaardigheden om het hoger management te beïnvloeden qua keuze en implementatie van (kwaliteits) managementsystemen.

Deze vervolgdag start met een mini-seminar door Ben Tiggelaar over de belangrijkste inzichten met betrekking tot implementeren en veranderen. Hoe brengt u veranderingen teweeg in uw organisatie? Welke inzichten uit de bedrijfskunde en gedragspsychologie helpen u daarbij? Ben Tiggelaar laat zien hoe u uw medewerkers stap-voor-stap meekrijgt in veranderingen. Aansluitend volgt u een NEN Masterclass van 5 sessies, waarin veel aandacht is voor implementatie van veranderingen in úw praktijk.

De combinatie van 'MBA in één dag' + de NEN Masterclass 'Kwaliteit en strategie' op de tweede dag geeft u als KAM-manager:

 • handvatten het managementsysteem meer strategisch in te richten,
 • aan te laten sluiten op strategische richting van de organisatie, en
 • werkelijk commitment van de directie te krijgen.

De volgende vragen zijn daarbij leidend:

 • Wat is de betekenis van de managementmodellen voor het KAM-systeem en hoe is dat praktisch toe te passen?
 • Welke attitude, kennis en vaardigheden zijn nodig?
 • Hoe spreek/rapporteer ik hierover in de ‘taal van de directie’?

Programma

Bekijk het uitgebreide programma: www.mba.nen.nl

Eerder door u bekeken

Meer informatie

'MBA in één dag'® en de NEN Masterclass 'Kwaliteit en strategie' is een samenwerking tussen NEN en Denkproducties. Heeft u vragen of wilt u meer weten neem dan contact op met Bouke Wiersma

(020) 303 38 20

wiersum@denkproducties.nl

Top normen Managementsystemen

Download gratis gids