MBA in één dag (de finale) + NEN Masterclass voor QHSE-professionals

10-12-2018 Na 15 jaar, 20 duizend deelnemers en sessies in 8 landen stopt MBA in één dag®. Op 16 april 2019 is de finale editie. In samenwerking met DenkProducties en Ben Tiggelaar organiseert NEN voor de 3e en laatste keer een verdieping op het seminar MBA in één dag met een, op maat gemaakte, NEN Masterclass voor de QHSE-professional op 14 mei. Bij inschrijving voor het seminar MBA in één dag krijgt u deze NEN Masterclass ‘Kwaliteitsmanagement en organisatiestrategie’ cadeau!

Een unieke kans om in 2 dagen uw kennis en inzichten bij te spijkeren door een mini MBA-programma te volgen en de opgedane kennis direct te vertalen naar uw managementsysteem. Bekijk het programma op mba.nen.nl.

De ISO-normen, gebaseerd op de High Level Structure (HLS) vragen om een betere koppeling tussen het managementsysteem en de strategische richting van de organisatie. De QHSE-manager speelt een belangrijke rol in de koppeling tussen strategie en operatie. Hij moet een verbindende schakel vormen, meer strategisch leren denken en de taal van de directie leren spreken. Daar heeft de QHSE-manager nieuwe kennis en competenties voor nodig. Daarom heeft NEN wederom de samenwerking met DenkProducties gezocht en krijgt u bij inschrijving voor het seminar ‘MBA in één dag’ een op maat gemaakte NEN masterclass cadeau! Een unieke manier om in 2 dagen uw kennis en inzichten bij te spijkeren en direct toe te gaan passen.

Iedereen heeft het er steeds over dat de QHSE-manager de taal van het algemeen management moet leren spreken. Hiervoor biedt ‘MBA in één dag’ veel aanknopingspunten. Daar behandelen we op een handzame manier de grote managementconcepten die wereldwijd het meest worden aangehaald en die je als verplichte literatuur in ongeveer alle MBA-opleidingen tegenkomt. KAM-managers zullen die concepten snel oppikken, omdat ze er vanuit hun werkervaring beeld en geluid bij hebben. De NEN Masterclass ‘Kwaliteitsmanagement en organisatiestrategie’ biedt verdere verdieping en handvatten voor praktische toepassing. Met de kennis die deelnemers op de eerste dag opdoen en de vertaling naar hun eigen managementsysteem op de tweede dag, kunnen ze de verworven inzichten inpassen in de nieuwe ISO’s, die volgens de High Level Structure (HLS) zijn opgezet.

Ben Tiggelaar schrijver, spreker en gedragswetenschapper

Bijspijkeren op topsnelheid

 • 16 april 2019: seminar ‘MBA in één dag’, Utrecht
 • Dagvoorzitter: Ben Tiggelaar
 • 14 mei 2019: NEN Masterclass 'Kwaliteitsmanagement en organisatiestrategie', Delft
 • Kosten:€ 995,- (2 dagen voor de prijs van 1)
 • Programma en aanmelden: mba.nen.nl

Laatste kans Ben Tiggelaars MBA in één dag® op 16 april

Tijdens deze allerlaatste ‘MBA in één dag’ leert Ben Tiggelaar u de ‘fundamentals’ in leiderschap, organisatie, strategie en verandering en geeft hij de beste tips uit de beste boeken. Daarnaast zal hij u voorzien van praktische tips waar u écht iets mee kunt. Speciaal voor wie in één dag zijn managementkennis wil opfrissen met inzichten die echt nuttig en relevant zijn, ontwikkelde Ben Tiggelaar dit compacte seminar. 'MBA in één dag'® is een wervelend seminar met een optimale combinatie van theorie en praktische toepasbaarheid. Een unieke, intensieve kennismaking met een Master of Business Administration (MBA).

Aanvullende NEN Masterclass 'Kwaliteitsmanagement en organisatiestrategie' op 14 mei

Om u als QHSE-professional te helpen de kennis en inzichten van ‘MBA in één dag’ toe te passen in uw (kwaliteits)managementsysteem biedt NEN een speciale masterclass aan. In deze masterclass zullen deskundigen uit het vakgebied op interactieve wijze laten zien hoe de managementtheorieën kunnen worden gebruikt om uw managementsystemen beter te laten aansluiten bij de dynamische context van uw organisatie en de strategische koers van de directie. Daarnaast leert u vaardigheden om het hoger management te beïnvloeden qua keuze en implementatie van (kwaliteits)managementsystemen.
De combinatie van 'MBA in één dag' + de NEN Masterclass 'Kwaliteitsmanagement en organisatiestrategie' op de tweede dag geeft u als QHSE-manager handvatten het managementsysteem:

 • meer risk-based in te richten,
 • aan te laten sluiten op de strategische richting van de organisatie, en
 • werkelijk commitment van de directie te krijgen.

De volgende vragen zijn daarbij leidend:

 • Wat is de betekenis van de managementmodellen voor het QHSE-systeem en hoe is dat praktisch toe te passen?
 • Welke attitude, kennis en vaardigheden zijn nodig?
 • Hoe spreek/rapporteer ik hierover in de ‘taal van de directie’?

Aanmelden

Bekijk het uitgebreide programma: mba.nen.nl.

Meer informatie
'MBA in één dag'® en de NEN Masterclass 'Kwaliteitsmanagement en organisatiestrategie' is een samenwerking tussen NEN en Denkproducties. Heeft u vragen of wilt u meer weten neem dan contact op met Klantenservice van DenkProducties, telefoon (020) 303 38 20, e-mail: customercare@denkproducties.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

'MBA in één dag'® en de NEN Masterclass 'Kwaliteitsmanagement en organisatiestrategie' is een samenwerking tussen NEN en Denkproducties. Heeft u vragen of wilt u meer weten neem dan contact op met Klantenservice van DenkProducties.

(020) 303 38 20

customercare@denkproducties.nl

Top normen Managementsystemen

Download gratis gids