Meld u nu aan voor NEN-Webinar ‘Eerste concept nieuwe HLS’

02-07-2019 NEN organiseert op 23 september 2019 een gratis webinar over het 'Eerste concept van de nieuwe HLS'. NEN voert het secretariaat van de ISO-werkgroep die werkt aan de herziening van de High Level Structure (HLS). In juli wordt de tweede vergadering gehouden in Wenen. Wilt u meer weten over de toekomst van de HLS? Mis dit webinar dan niet.

Het webinar is op maandag 23 september van 15.00 tot 16.00 uur. Tijdens dit webinar praat Dick Hortensius, secretaris van ISO/JTCG Task Force 14, u volledig bij over de resultaten van de vergadering in Wenen.


De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Risicomanagement als onderdeel van HLS
  • Nieuwe aandachtspunten in de HLS
  • De inhoud van het eerste concept
  • Nederlandse inbreng en vervolgstappen

De wijzigingen in de HLS, de gemeenschappelijke structuur en kerneisen zijn van belang voor alle ISO-managementsysteemnormen (zoals o.m. ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001). Bij de volgende herziening moeten deze normen namelijk de aangepaste HLS overnemen.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Dick Hortensius, NEN Milieu & Maatschappij, e-mail mm@nen.nl. Online informatie op: www.nen.nl/hls en/of discussieer mee in de LinkedIngroep ‘NEN | ISO-managementsystemen’.

Eerder door u bekeken

Meer informatie over de HLS

Voor meer informatie over de nieuwe HLS en ISO-managementsysteemnormen kunt u contact opnemen met Dick Hortensius, consultant normontwikkeling.

mm@nen.nl

Top normen Managementsystemen

Download gratis gids