Meld u nu aan voor NEN-Webinar ‘Laatste ontwikkelingen nieuwe HLS’

13-01-2020 NEN organiseert op donderdag 12 maart 2020 een gratis webinar over het 'Laatste ontwikkelingen nieuwe HLS'. NEN voert het secretariaat van de ISO-werkgroep die werkt aan de herziening van de High Level Structure (HLS). In januari is de derde vergadering die plaatsvindt in Sydney. Wilt u meer weten over de toekomst van de HLS? Mis dit webinar dan niet.

Het webinar is op donderdag 12 maart van 15.00 tot 16.00 uur.

Tijdens dit webinar praat Dick Hortensius, secretaris van ISO/JTCG Task Force 14, u volledig bij over de resultaten van de vergadering in Sydney, Australie.


De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Risicomanagement als onderdeel van HLS
  • Belangrijkste wijzigingen
  • Het verdere ontwikkelingstraject
  • Nederlandse inbreng en betrokkenheid

De wijzigingen in de HLS, de gemeenschappelijke structuur en kerneisen zijn van belang voor alle ISO-managementsysteemnormen (zoals o.m. ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISO 45001, ISO 22000). Bij de volgende herziening moeten deze normen namelijk de aangepaste HLS overnemen.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Dick Hortensius, NEN Milieu & Maatschappij, e-mail mm@nen.nl. Online informatie op: www.nen.nl/hls en/of discussieer mee in de LinkedIngroep ‘NEN | ISO-managementsystemen’.

Eerder door u bekeken

Meer informatie over de HLS

Voor meer informatie over de nieuwe HLS en ISO-managementsysteemnormen kunt u contact opnemen met Dick Hortensius, consultant normontwikkeling.

mm@nen.nl

Top normen Managementsystemen

Download gratis gids