Met korting naar Jaarcongres Kwaliteit via NEN

14-03-2018 Op 15 mei a.s. organiseert Kwaliteit in Bedrijf haar jaarcongres in Amersfoort. Het congres staat in het teken van onze steeds sneller veranderende wereld, hoe organisaties zich daarop kunnen aanpassen en welke succesfactoren een rol spelen. Topsprekers die dag zijn Richard van Hooijdonk, Jeff Gasperz en Guido Thys. NEN verzorgt met topdocenten Edwin Martherus en Martin van Staveren twee workshops over Risicomanagement als aanpak om goed met veranderingen om te gaan en voor continuïteit te zorgen. Bij aanmelding voor dit congres via NEN ontvangt u een forse korting.

In een steeds sneller veranderende wereld moeten bedrijven doorlopend en ingrijpend kunnen veranderen. Aanpassingsvermogen is het sleutelwoord, maar welke succesfactoren spelen daarbij een rol? Onze hele manier van werken en organiseren vraagt om een niet aflatende stroom aan innovaties, op steeds meer deelgebieden. Technologische maar bijvoorbeeld ook sociale ontwikkelingen vormen bedreigingen maar gelukkig ook kansen, maar die zult u wel moeten herkennen en kunnen benutten.

Bent u veel te druk om nieuwe kansen te zien? Of gunt u zichzelf de tijd om na te denken over zaken als continu verbeteren en innovatie? Neem eens afstand van uw dagelijkse werkzaamheden en pak een moment om deze kennis tot u te nemen. Het Jaarcongres wordt gehouden in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Wanneer u aanmeldt via NEN ontvangt u € 200,- korting op uw inschrijving: www.nen.nl/jaarcongreskwaliteit.

Tijdens drie keynotes laten topsprekers Richard van Hooijdonk, Jeff Gaspersz en Guido Thys u zien welke (technologische en sociale) ontwikkelingen er vandaag de dag op organisaties afkomen, hoe hierin innovatiekansen te herkennen zijn en hoe organisaties naar een succesvolle toekomst geleid kunnen worden.

NEN workshops Risicomanagement en/of speedconsult in authentiek rijtuig

Bij stands op het stationsplein, in de diverse subruimtes en in authentieke rijtuigen worden verschillende kennissessies aangeboden. NEN verzorgt twee interessante workshops over Risicomanagement als aanpak om goed met veranderingen om te gaan en voor continuïteit te zorgen, met Edwin Martherus en Martin van Staveren. Zij zullen daarbij de relatie met ISO 31000 en de nieuwe ISO-managementsysteemnormen leggen. Ook kunt u die dag met een van hen een speedconsult reserveren.

Zo wordt u in één dag volledig bijgepraat over alle actuele topics die ook in uw organisatie kunnen spelen. Een greep uit de onderwerpen: De nieuwe privacy wetgeving (AVG), QRM, On the job training, de nieuwe ISO, risicomanagement, QHSE, software voor kwaliteitsmanagement en duurzame businessmodellen.

Meer informatie en aanmelden

Meld aan via NEN en ontvang €200 korting op uw inschrijving: www.nen.nl/jaarcongreskwaliteit.

Eerder door u bekeken

Top normen Managementsystemen

Download gratis gids