NEN-INK evenement 'Excellent ondernemen in de 21-ste eeuw' op 28 november

17-09-2019 Donderdag 28 november is dé gelegenheid om in gesprek te gaan met verandermanagers, kwaliteitsmanagers en professionals over excellent ondernemen in een snel veranderende wereld. Dit evenement vindt plaats in het Beatrixgebouw te Utrecht.

Welke middelen worden ingezet om excellent ondernemen vorm te geven in uw organisatie? In de praktijk is dat regelmatig het EFQM-model en het daarop gebaseerde INK-model, gecombineerd met ISO 9001. Dit vanuit het traject om van kwaliteitsmanagement, de extra stap te zetten naar excellent ondernemen. Deze modellen bieden daarvoor een houvast. Maar wat zijn extra dimensies om mee rekening te houden in deze dynamische tijden?

Programma

Drie inspirerende sprekers over innovatie, leiderschap en verandermanagement nemen u mee door het programma. Tijdens een rondetafelsessie reflecteren de sprekers met experts uit het veld op de publicatie van het vernieuwde EFQM-model, dat oktober 2019 wordt gelanceerd. Bovendien wordt ingegaan op INK Next en de doorontwikkeling in Nederland. Vragen die ongetwijfeld aan de orde zullen komen:

  • Wat zijn middelen om de balans te vinden tussen veranderen en verankeren in mijn organisatie?
  • Welke dynamiek tussen borgen en bewegen dient mijn organisatie?
  • Wat zou INK Next voor mij moeten en kunnen betekenen?

De middag sluit af met een feestelijke borrel om te vieren dat INK en NEN een samenwerkingsverband zijn aangegaan en dat INK 25 jaar bestaat.

Aanmelden

Meer informatie of aanmelden kan via NEN-INK 'Excellent ondernemen in de 21-ste eeuw'.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit onderwerp of over het evenement kunt u contact opnemen met Leanne Valom, consultant Milieu & Maatschappij, telefoon 015 2 690 360, of e-mail mm@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Top normen Managementsystemen

Download gratis gids