Terugkijken webinar ‘Bedrijfscontinuïteitsmanagement in tijden van Corona’

22-04-2020 Op 16 april jl. organiseerde NEN een webinar over Bedrijfscontinuïteitsmanagement (BCM) en Crisismanagement (CM). De webinar is nu online te bekijken.

De gevolgen van het coronavirus zijn voor veel bedrijven en organisaties groot. Dat vraagt om crisismanagement, maatregelen om bedrijfsactiviteiten zo veel als mogelijk te continueren. En het zo goed mogelijk inschatten van de risico’s om juiste beslissingen te nemen en te zoeken naar kansen en nieuwe mogelijkheden om klanten te bedienen.

De afgelopen jaren zijn op basis van kennis en ervaringen van talloze organisaties over de gehele wereld normen en richtlijnen voor Business Continuity Management en Crisismanagement ontwikkeld. Deze bieden hulp om deze uitzonderlijke situatie zo goed mogelijk door te komen.

Webinar bekijken

U kunt het webinar ‘Bedrijfscontinuïteitsmanagement in tijden van Corona’ terugkijken via www.nen.nl/bcm.

Tijdens dit webinar bespreken Gert Kogenhop (bcm+ en voorzitter van de normcommissie) en Jean-Pierre van Eekelen (Prorail) dit onderwerp vanuit de normen en de praktijk met handvatten voor nu en de toekomst.

Onderwerpen tijdens het webinar:

  • De essentie van BCM en CM in het licht van de Coronacrisis
  • Praktische aanpak van BCM in tijden van Corona bij Prorail
  • Wat u NU kunt doen voor de continuïteit van uw organisatie

Meer informatie

Neem voor informatie over norm(en) voor bedrijfscontinuïteits- en crisismanagement of over het normalisatieproces contact op met Dick Hortensius, consultant managementsystemen, e-mail managementsysteem@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Top normen Managementsystemen

Download gratis gids