Training ‘Excellence beyond ISO’ voor toekomstgerichte (kwaliteits)managementbenadering

15-01-2019 De training ‘Excellence beyond ISO: Van ISO 9001 naar INK/EFQM’ biedt inzicht in de wijze waarop een pad naar een excellente bedrijfsvoering kan worden ingericht en welke normen, modellen en benaderingen daarbij in de verschillende stadia kunnen worden benut.

ISO 9001 en het EFQM Excellence Model zijn uiteenlopende benaderingen met verschillende doelen. ISO draagt bij aan de consistente levering van producten en diensten die voldoen aan de eisen van de klant en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, en streeft naar klanttevredenheid. Het EFQM Excellence Model ondersteunt organisaties op hun reis naar topkwaliteit en houdt daarbij rekening met al hun belanghebbenden.

De training ‘Excellence beyond ISO: Van ISO 9001 naar INK/EFQM’ geeft tips hoe u een pad naar een excellente bedrijfsvoering kan inrichten en welke normen, modellen en benaderingen daarbij in de verschillende stadia kunnen worden benut. De training geeft achtergronden van (ISO-)normen en het INK/EFQM Excellence Model en hoe deze kunnen worden gebruikt. Afzonderlijk, dan wel in combinatie met elkaar.

In de praktijk combineren veel organisaties de twee benaderingen. De wijzigingen in ISO 9001:2015 maakt het nog aantrekkelijker om dit te doen. De combinatie van ISO 9001 en het EFQM Excellence Model versterkt een toekomstgerichte (kwaliteits)managementbenadering, gericht op continue verbetering, risicomanagement en innovatie.

Lees meer over de training ‘Excellence beyond ISO: Van ISO 9001 naar INK/EFQM’.

Meer informatie

Voor meer informatie over NEN en INK kunt u contact opnemen met René Gouwens, Productmanager Managementsystemen, telefoon 015 - 2 690 420, e-mail rene.gouwens@nen.nl.Eerder door u bekeken

Meer informatie over NEN en INK

Voor meer informatie over NEN en INK kunt u contact opnemen met René Gouwens, Productmanager Managementsystemen

(015) 2 690 420

rene.gouwens@nen.nl

Top normen Managementsystemen

Download gratis gids