Verander uw focus, kom naar het Nationaal Kwaliteitscongres 2013

22-05-2013 Op 30 mei is het 17e Nationaal Kwaliteitscongres 2013 ‘ Verander uw focus’ in Burger’s Zoo. Ingeborg Boon en Dick Hortensius, consultants Managementsystemen van NEN verzorgen de praktijksessie ‘Verantwoording afleggen voor 3GQM: zelfverklaring ISO 26000 als voorbeeld’.

In de Nieuwe Economie, waarin bestaande kennis van kwaliteitsmanagement wordt gecombineerd met inzichten op het vlak van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, wordt van u een andere focus gevraagd. Als kwaliteitsmanager zult u actief op zoek moeten gaan naar nieuwe concepten, methoden en vaardigheden. Pas dan voldoet u aan de veranderende kwaliteitseisen, wensen en behoeften van uw organisatie én stakeholders.

In de praktijksessie ‘Verantwoording afleggen voor 3GQM: zelfverklaring ISO 26000 als voorbeeld’ verkennen Ingeborg Boon en Dick Hortensius met u welke mogelijkheid voor verantwoording het beste bij u past. Bij de groei naar derde generatie (kwaliteits)management (MVO, ISO 26000) zien we dat stakeholders steeds hogere verwachtingen van een organisatie hebben.

De basis van onderling vertrouwen in de vorm van klassieke mechanismen als systeemcertificaten maken plaats voor of worden aangevuld met informatie over werkelijk bereikte resultaten. Met de ISO 26000 zelfverklaring kan een organisatie laten zien op welke wijze zij invulling geeft aan haar maatschappelijke verantwoordelijk en hoe zij daarbij de richtlijnen uit ISO 26000 toepast. In deze workshop zullen we gezamenlijk met u verkennen.

Korting op entree voor het congres!

NEN klanten ontvangen € 50 korting op de entree voor het congres.

Deelnemers aan het kwaliteitscongres ontvangen het nieuwe boek ‘Derde Generatie Kwaliteitsmanagement’.

Twee NEN consultants hebben een bijdrage geleverd aan dit boek. Ingeborg Boon en Dick Hortensius behandelen in één hoofdstuk zij de stakeholdersdialoog. Daarnaast heeft Dick Hortensius ook een hoofdstuk geschreven met Bob Alisic over de wijze waarop ISO-normen en richtlijnen organisaties kunnen helpen in een stapsgewijs groeiproces naar een derde generatie kwaliteitsmanagement.

Eerder door u bekeken

Bijspijkeren op topsnelheid?

Top normen Managementsystemen

Download gratis gids