Ontdek de mogelijkheden van deelname aan normcommissies ‘Medische Technologie’

12-08-2015 NEN organiseert op dinsdag 29 september een netwerkmiddag over (internationale) normontwikkeling op het gebied van medische technologie en de voordelen die deelname met zich meebrengt. Belanghebbenden en geïnteresseerden die willen meepraten over veiligheid, kwaliteit en testmethodes in normen voor medische technologie, zijn van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met de mogelijkheden.

Deze middag staat in het teken van normalisatie en hoe dit deel kan uitmaken van bedrijfsstrategieën voor toegang tot de mondiale markt. Deelname aan normalisatie verschaft vroegtijdig zicht op ontwikkelingen met betrekking tot normen en trends in het vakgebied. Bovendien biedt het toegang tot een netwerk van deskundigen op het gebied van medische hulpmiddelen. Ook verwerven deelnemers expertise en internationale zichtbaarheid door deel te nemen aan Europese en mondiale werkgroepen.

Programma

Verschillende deskundigen delen hun eigen ervaringen over normalisatie en beantwoorden vragen uit het publiek. Zo zal Arjan van Drongelen (RIVM) ingaan op de rol van het veld van medische technologie en vertellen Paul Breur (Wingman Condoms b.v.), Addie Bouwman (Expert Medical Devices) en Gert Bos (BSI) hun verhaal (vanuit verschillende invalshoeken) over het gebruik van normen.

Na afloop van de presentaties is er de mogelijkheid om de normcommissievoorzitters te ontmoeten en te netwerken. Ook is er een informatiemarkt over normalisatie en normcommissies waar informatie verkregen kan worden.

Aanmelden

NEN nodigt alle fabrikanten, leveranciers, onderhoudstechnici, kwaliteitsfunctionarissen, beleidsmakers of anderszins betrokken bij medische hulpmiddelen uit om aan deze netwerkmiddag deel te nemen. De netwerkmiddag is kosteloos en biedt plaats voor maximaal 80 deelnemers (vol = vol). Aanmelden is mogelijk via de evenementenpagina, waar ook het volledige programma is in te zien.

Meer informatie en deelname

Voor meer informatie over de netwerkmiddag: Petra Hendriks, projectassistente, telefoon (015) 2 690 318 of e-mail petra.hendriks@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

Voor meer informatie over de netwerkmiddag: Petra Hendriks, projectassistente.

telefoon (015) 2 690 318

petra.hendriks@nen.nl

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact op met Saliha Lalout

(015) 2 690 431

saliha.lalout@nen.nl