NEN lanceert Platform Duurzaamheid & Medische Hulpmiddelen

16-05-2019 Op 15 mei 2019 vond de tweede ondertekening van de Green Deal zorg plaats. Een dag waarop 32 partijen hebben getekend in het bijzijn van Minister Bruins. Op 10 oktober 2018 tekende ook NEN. Dit jaar was NEN erbij om het Platform Duurzaamheid & Medische Hulpmiddelen te lanceren.

Het doel van de Green Deal is gezamenlijk de verduurzaming van de zorgsector te versnellen. Om te kunnen versnellen, moet je verbinden. NEN brengt partijen bij elkaar en maakt verbinding mogelijk.

Platform Duurzaamheid & Medische hulpmiddelen

Het is tijd om kennis en ervaringen te delen, om stappen te zetten en te komen tot daadwerkelijke actie. Dit was de conclusie van de dialoogsessie over medische hulpmiddelen & duurzaamheid van 14 januari jl. Inmiddels is het Platform van start en zijn de eerste actieteams opgericht. Binnenkort volgt hier meer informatie over, inclusief het verslag van de opstartvergadering.

Benieuwd of het Platform ook iets voor u is? Lees hier meer over de achtergrond en hoe u kan deelnemen.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over het Platform Duurzaamheid & medische hulpmiddelen: Saliha Lalout, Projectleider NEN Duurzaamheid Zorg, telefoon 015 2 690 318 of e-mail zw@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact met ons op.

(015) 2 690 318

advies.medisch@nen.nl