NEN organiseert tweede jaarcongres ISO 26000

18-02-2013 Op dinsdag 16 april 2013 vindt in de Glazen Ruimte te Maarssen het tweede ISO 26000 Jaarcongres plaats. Dit jaar is het thema: ‘Duurzame winst door stakeholderdialoog’. Het thema wordt gekozen op basis van actuele vragen, geïllustreerd door praktijkcases en gekoppeld aan nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Interactieve workshops

Tijdens het jaarcongres ISO 26000, met diverse interactieve workshops waarin organisaties hun ervaringen delen, krijgen deelnemers handvatten aangereikt om meerwaarde te creëren voor en door hun stakeholders.

Meerwaarde voor en door stakeholders

Meerwaarde ontstaat wanneer u als organisatie erin slaagt belanghebbenden te identificeren en hen te betrekken bij uw MVO-beleid. Het is dus belangrijk om te weten hoe stakeholders tegen uw inspanningen en prestaties aankijken. Zijn zij tevreden over de meerwaarde die u biedt? En hoe kunt u samen met hen uw MVO-prestaties vergroten? Samen duurzame winst realiseren voor mens, maatschappij, natuur, milieu en economie, staan centraal.

Doelgroep

Het congres is voor bedrijven, overheden, NGO’s, vakbonden en consumentenorganisaties, maar ook voor hun stakeholders. Tijdens het congres wordt de dialoog tussen stakeholders gestart. Deelnemers die hun eigen zakenrelaties (leveranciers en klanten) meenemen, krijgen daarom extra korting.

Sponsors

Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Buitenlandse Zaken, ministerie van Economische Zaken, Suiker Unie en Yokogawa. Hun ervaringen en dilemma’s met de stakeholderdialoog, en de inzet van ISO 26000 hierbij, komen veelvuldig aan de orde tijdens het congres.

Deelname

De toegangsprijs voor dit jaarcongres is € 295,- (excl. BTW). Dit is inclusief fair-trade koffie en thee in de pauzes, een biologisch lunchbuffet, documentatie en de netwerkborrel met hapjes na afloop. De eerste 25 NGO’s betalen slechts € 150,- (excl. BTW).

Aanmelden en meer informatie

Een volledig overzicht van de workshops en een inschrijfformulier zijn te vinden op www.nen.nl/jaarcongresiso26000. U kunt zich hier direct registreren.

Eerder door u bekeken

Normen MVO / MVI

Inhoudelijke vragen over MVO en ISO 26000?

Neem voor inhoudelijke vragen over MVO en ISO 26000 contact op met NEN Milieu & Maatschappij

(015) 2 690 303

milieu&maatschappij@nen.nl


Wilt u productinformatie of een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met NEN Klantenservice

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Meer MVO & Duurzaamheid