Congres: ‘Standards: your innovation bridge’ 30 oktober in Brussel

22-09-2014 Op 30 oktober 2014 vindt in Brussel een groot Europees congres plaats over de rol van normalisatie binnen innovatie en onderzoek. Het congres ‘Standards: your innovation bridge’ is bedoeld voor partijen die zich bezig houden met innovatie en onderzoek. De toegang tot het congres is gratis.

Tijdens deze dag delen prominente sprekers hun ervaringen op het gebied van innovatie en normalisatie. Zo zullen onder andere de leiders van Agfa-Gevaert (Christian Reinaudo, CEO), TOTAL (Christine Halliot, vice-president Innovation) en Fraunhofer MOEZ (Thorsten Posselt, director) spreken. Daarnaast gaat men dieper in op specifieke onderwerpen via de thematische parallelle sessies.


Tijdens het congres komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe ondersteunen normen innovatie en hoe kunnen ze de concurrentiepositie versterken?
  • Hoe kunnen normen ervoor zorgen dat kennis wordt verspreid?
  • Hoe kunnen normen een brug slaan tussen innovatie en de markt?
  • Hoe kan normalisatie bijdragen aan het succes van Horizon 2020?

Organisatie

Het congres wordt georganiseerd door de Europese normalisatie-organisatie CEN-CENELEC samen met 8 nationale normalisatie-instituten, waaronder NEN. Het congres wordt georganiseerd in opdracht van de Europese Commissie en EFTA.

Informatie en inschrijving

Voor meer informatie en inschrijving kunt u terecht op de congrespagina.
Voor informatie over normalisatie binnen onderzoek en innovatie, kunt u contact opnemen met NEN Business Development, telefoon (015) 2 690 of e-mail businessdevelopment@nen.nl.

Eerder door u bekeken