Duurzame inzetbaarheid

NPR 6070 'Sturen op duurzame inzetbaarheid van medewerkers'. Hoe inzetbaar zijn uw medewerkers? Hoe stuurt u effectief op hun gezondheid en hun productiviteit. Ook voor uw organisatie zijn dat ongetwijfeld belangrijke vragen.

NPR 6070:2010 Sturen op duurzame inzetbaarheid

Sterk door normalisatie met NPR 6070
De richtlijn biedt bedrijven handvatten en een scan op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Een instrument voor het bevorderen van vitaliteit, inzetbaarheid en werkvermogen van medewerkers. De richtlijn, NPR 6070:2010 kunt u bestellen. NPR 6070 biedt bedrijven handvatten en een scan op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Een instrument voor het bevorderen van vitaliteit, inzetbaarheid en werkvermogen van medewerkers.
Scan uw bedrijf
Met behulp van de richtlijn kan duurzame inzetbaarheid van medewerkers worden gekoppeld aan de strategische doelstellingen van uw bedrijf. Centraal in de NPR 6070 staat de scan, waarmee de organisatie de eigen denkbeelden, de manier van werken, het dagelijkse gedrag en de resultaten in kaart kan brengen en een toekomstvisie kan ontwikkelen. Wanneer dat allemaal in één lijn ligt, is er sprake van een toekomstgericht bedrijf dat stuurt op de realisatie van duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
Advies
Wilt u een oplossing op maat op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Bent u op zoek naar een nuchtere en pragmatische aanpak die aansluit bij uw organisatie? Op basis van een intake gesprek met u wordt een projectvoorstel geschreven. In dit projectvoorstel treft u een beschrijving van de veranderkundige aanpak en implementatie van duurzame inzetbaarheid. Dit voorstel is uiteraard afgestemd op uw organisatie en uw doelstellingen. Onze organisatieadviseurs zijn ervaren veranderkundigen en maken graag met u een afspraak om u te begeleiden bij uw organisatie ontwikkeling. Voor aanvullende vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met NEN-Arbeid, telefoon: (015) 2 690 235 of per email: iv@nen.nl.

De norm

Eerder door u bekeken