EU Commissie start openbare raadpleging over toekomstig beleidskader

09-07-2013 De Europese Commissie heeft het startsein gegeven voor een openbare raadpleging om, in aanvulling op de resultaten van de Europese Strategie 2007-2012 voor de gezondheid en veiligheid op het werk, inzichten en bijdragen van het publiek te vergaren.

Dit moet een overzicht bieden van de huidige en toekomstige uitdagingen op het gebied van gezondheid en veiligheid op het werk, en helpen om antwoorden op deze uitdagingen te vinden. Van 31 mei tot en met 26 augustus 2013 mogen alle burgers en organisaties aan deze raadpleging een bijdrage leveren.

Bijzonder welkom zijn de bijdragen van vertegenwoordigers van overheidsdiensten, werkgevers- en werknemersorganisaties, belanghebbenden en deskundigen met belangstelling voor het thema gezondheid en veiligheid op het werk.

Gerelateerde onderwerpen

Normen rondom de werkplek
Diverse inzichten op het gebied van gezondheid en veiligheid op het werk staan in normen. In geval van een calamiteit moeten de werknemers en werkgevers beschikken over veilige middelen om bijvoorbeeld een brand te bestrijden tot professionele hulp is gearriveerd. Lees meer over normen rondom de werkplek: Arbeid en Veiligheid

Eerder door u bekeken