ISO/TC 260 'Human Resource Management' vergadert in Nederland

04-09-2013 ISO/TC 260 'Human resource management' ontwikkelt normen voor HRM op internationaal niveau. In Nederland is er een nationale normcommissie die een bijdrage levert aan het ontwikkelen van deze normen. Van 24 t/m 27 september 2013 vergadert de internationale normcommissie ISO/TC 260 'Human resource management' in Nederland.

Vanuit diverse landen, waaronder de Verenigde Staten, Frankrijk, Maleisi├ź, Duitsland, Pakistan en het Verenigd Koninkrijk, komen HR experts naar ons land om mee te vergaderen. Actuele onderwerpen zijn onder andere HR terminologie, duurzame inzetbaarheid, HR Governance en HR metrics. Volgend jaar wordt er gestart met de ontwikkeling van normen voor workforce planning en recruitment.

Bepaal mee

In Nederland is er een nationale normcommissie die het werk van ISO/TC 260 volgt en inbreng levert vanuit de Nederlandse marktpartijen. Neem bijvoorbeeld het onderwerp duurzame inzetbaarheid. Het is voor iedere geïnteresseerde mogelijk lid te worden van de normcommissie. Door lid te worden bepaalt u mede de inhoud van de internationale ISO normen voor HRM!

Deelname en contact

Nationale en internationale belanghebbenden die lid willen worden van de nationale normcommissie HRM, kunnen zich aanmelden via arbeid@nen.nl. Aan deelname zijn kosten verbonden.

Eerder door u bekeken