Informatiemiddag richtlijn definities en meetmethoden circulaire kantoor- en leeromgeving

11-07-2019 Op 5 september organiseert NEN een informatiebijeenkomst over het opstellen van een Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) voor definities en meetmethoden van een circulaire kantoor- en leeromgeving. Inkopers vragen en producenten bieden steeds meer producten die in het geheel, of waarvan delen, hergebruikt of herbruikbaar zijn. Dat is duurzaam omdat hiermee minder fossiele grondstoffen nodig zijn. Wilt u hierover meepraten dan bent u van harte uitgenodigd.

De ontwikkeling in de verduurzaming van kantoor- en schoolmeubilair is in een stroomversnelling terecht gekomen. Maar het lijkt steeds onduidelijker wat nu eigenlijk wordt bedoeld met de veelgebruikte termen over circulaire materialen en producten. Verschillende partijen hanteren immers eigen definities.

NPR 8313 geeft duidelijkheid

Om tot heldere definities en meetmethoden te komen, start NEN met het opstellen van een Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR 8313). Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om zich (kosteloos) te laten bijpraten over de (behoefte aan de) richtlijn voor definities en meetmethoden voor de circulaire kantoor- en leeromgeving en over de mogelijkheid om mee te werken aan deze richtlijn.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de informatiemiddag op 5 september bij NEN in Delft, meld u zich dan aan via NEN Evenementen. Hier vindt u ook het programma van deze middag.

Meer informatie

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden over deelname aan de projectgroep contact op met Astrid de Haes, telefoon 015 2 690 466, of e-mail iv@nen.nl.

Meepraten over de inhoud van normen

Meedoen aan normontwikkeling biedt veel voordelen. Aan participatie in de projectgroep zijn kosten verbonden.

Eerder door u bekeken