Meer ruimte voor Dag van de werkplek

19-12-2016 De Dag van de werkplek krijgt dit jaar op alle drie de dagen van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer aandacht. Voorheen was dit alleen op de eerste dag. Op die drie dagen vraagt de Stichting 'Dag van de werkplek' aandacht voor een aantal belangrijke aspecten van de werkplek.

Ton Rooijakkers, secretaris van de Stichting 'Dag van de werkplek', licht de verschillende aspecten kort toe. Speciale aandacht gaat uit naar bredere thematiek zoals schoon en hygiënisch, veilig, gezond en gastvrij. De aandacht zal meer verschuiven naar de verantwoordelijke werkplek. "We schuiven daarmee richting facilitair management en gebouwbeheer." Daarin gaat het op de eerste plaats om de werkende mens. "Daar komt zoveel bij kijken, dat samenwerking met de stichting ons onontbeerlijk leek. De Stichting 'Dag van de werkplek' heeft tientallen facilitaire brancheorganisaties en veel deskundigheid ingebracht", aldus directeur Peter Latjes van het organiserende HoLaPress Communicatie over de toegevoegde waarde van de samenwerking tussen beursorganisatie en stichting.

NPR 1813
Richtlijn NPR 1813 is onlangs herzien en gepuclideerd. De vernieuwde NPR 1813 biedt voor o.a. inkopers, kantoor-en projectinrichters, adviseurs in werkplekinrichting én gebruikers vooral praktische handvatten, opdat werktafels, bureaustoelen en (ergonomische) werkplekaccessoires worden gebruikt zoals ze bedoeld zijn, namelijk om een optimale bijdrage te leveren aan de veilige en gezonde werkomgeving.

NPR 1813 tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Tijdens deze vakbeurs op 25, 26 en 27 Januari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht, wordt door NEN een symposium verzorgt omtrent de NPR 1813. U bent van harte welkom om op 25 januari ons symposium te bezoeken. In zaal 4 zal er van 12.30u tot 13.50u in drie lezingen de NPR 1813 nader worden toegelicht.Toegang tot deze beurs is gratis.

Bron: www.arbo-online.nl

Eerder door u bekeken