Ondertussen in Arboland....

29-12-2014 Op Arbogebied gebeurt van alles en in razend hoog tempo. Geen wonder als u af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Maar geen nood! In Arbomail zetten we iedere editie kort enkele belangrijke ontwikkelingen voor u op een rij. Deze keer besteden we aandacht aan de webtool voor duurzame inzetbaarheid.

Webtool Duurzame Inzetbaarheid

Hoe duurzaam inzetbaar zijn uw medewerkers? Hoe stuurt u effectief op hun gezondheid en hun productiviteit? Ook voor uw organisatie zijn dat ongetwijfeld belangrijke vragen. Op basis van de Nederlandse praktijkrichtlijn (NPR) 6070 ‘Sturen op duurzame inzetbaarheid van medewerkers’ hebben experts uit het veld samen met NEN een webtool ontwikkeld.

Met deze tool kunnen organisaties in kaart brengen in welke mate duurzame inzetbaarheid is geïmplementeerd. Meer informatie vindt u op www.nen.nl/duurzameinzetbaarheid.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over Duurzame inzetbaarheid of over het normalisatieproces: Stephanie Jansen, Consultant NEN Industrie & Veiligheid, telefoon (015) 2 690 180 of e-mail industrieveiligheid@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Contact of meer informatie

Contact of meer informatie over dit onderwerp of deelname aan de commissie: Stephanie Jansen

(015) 2 690 441

industrieveiligheid@nen.nl

Handige overzichten PBM!

Normoverzichten PBM

Geen papieren kwartaaloverzicht meer. Nu digitaal en up-to-date!