Risicobeheersing 2.0: oprechte aandacht voor duurzaamheid en continuïteit

30-09-2015 Het platform Erkend Risicoadviseur organiseert op donderdag 5 november 2015 het seminar "Risicobeheersing 2.0" waarin duurzame inzetbaarheid, risicobeheersing in de praktijk en de toegevoegde waarde van de Erkend Risicoadviseur centraal staan.

Het programma biedt inzicht in de raakvlakken tussen duurzame inzetbaarheid, bedrijfscontinuïteit en risicomanagement en is daarmee aantrekkelijk voor mensen die zich verdiepen in een van de gebieden en benieuwd zijn naar wat zij op de andere gebieden kunnen betekenen.

De bijeenkomst is met name interessant voor personen en organisaties die aan het beroepsprofiel willen voldoen en/of die aanverwante diensten willen leveren (intermediairs, arbodiensten, registeraccountants, risicoadviseurs, verzekeraars, opleidingsinstituten etc.).

Programma

Sprekers uit het veld vertellen over de meerwaarde van de certificering in de praktijk, hoe dit werkt en wat dit voor risicoadviseurs betekent. Zo behandelt Erik Moonen (Onderzoeksraad voor Veiligheid) een praktijkcase over een salmonella-uitbraak en leert Peter van Oldenbeek (De oplossing) deelnemers anders te denken over de combinatie van verzuim en verzekeren.

Patrick Sanders (risicomanager, Van Lanschot Chabot), Erkend Risicoadviseur van het eerste uur laat zien wat de waarde van certificering is en biedt verdieping in het profiel bedrijfscontinuïteit. Ook duurzame inzetbaarheid komt aan bod, maar gezien vanuit een andere invalshoek. “Een goed evenwicht tussen mens en geld leidt tot vitale en productieve organisaties”, aldus Peter van Oldenbeek (directeur, de oplossing).

Meer informatie

Het seminar vindt plaats in Landgoed Staverden te Ermelo. Deelname is gratis voor leden van het platform. De kosten voor niet-leden bedragen € 125,- excl btw.

Inschrijven kan direct via Evenementen. Voor informatie of vragen over het platform Erkend Risicoadviseur, neem dan contact op met Ying Ying Lau, Consultant NEN, e-mail PlatformERA@nen.nl of telefoon (015) 2 690 135.

Eerder door u bekeken