Uitbreiding Webtool Veiligheidsladder: Online Dossier (SAQ+)

17-10-2017 Er is een uitbreiding op de Webtool Veiligheidsladder beschikbaar, het Online Dossier. Met het Online Dossier kunt u als gebruiker van de webtool uw opdrachtgevers inzage geven in de stand van zaken van uw veiligheidscultuur.

U plaatst de benodigde documenten in uw dossier en geeft aan welke ‘lezers’ deze documenten kunnen inzien. Ook kunt u bij wijzigingen of updates van uw documenten een notificatie versturen.
Het Online dossier is alleen in combinatie met de Webtool Veiligheidsladder te gebruiken. Het Online dossier is ontwikkeld in samenwerking met TenneT en primair bedoeld voor leveranciers van TenneT.

Voor meer informatie, zie Online Dossier (SAQ+).

Webtool Veiligheidsladder
Bij de Veiligheidsladder heeft NEN een Webtool Veiligheidsladder ontwikkeld. Met deze webtool kunnen bedrijven op een gemakkelijke manier tot een zelfverklaring komen. Benieuwd hoe deze webtool werkt? Kijkt u voor een gratis proefabonnement op webtoolveiligheidsladder.nl/nl

NEN Veiligheidsladder Auditor training
Deze training leert de systeemauditoren de veiligheidscultuur in bedrijven te beoordelen.Tijdens de training worden praktijkoefeningen gegeven die u de verschillende bedrijfsaspecten van de Veiligheidsladder helpt kennen en herkennen ...

€ 1160 (excl. btw) • Utrecht • 8 & 9 november Lees meer en inschrijven

Eerder door u bekeken