Webtool Duurzame inzetbaarheid

Professionele feedback op uw HR-beleid.

Hoe duurzaam inzetbaar zijn uw medewerkers? Hoe stuurt u effectief op hun gezondheid en hun productiviteit. Ook voor uw organisatie zijn dat ongetwijfeld belangrijke vragen. Met de online Duurzame inzetbaarheidsscan krijgt u goed onderbouwd antwoord.

Waarom een webtool duurzame inzetbaarheid?Beide online scans zijn gebaseerd op de 'Praktijkrichtlijn Duurzame inzetbaarheid' (NPR 6070). Ze geven u handvatten om gericht aan de slag te gaan met Duurzame inzetbaarheid.

Quickscan

De Quickscan is een preview van 10 vragen uit de Detailscan.
Gratis Quickscan

Detailscan

De Detailscan is een online hulpmiddel en bestaat uit een zorgvuldig samengestelde vragen en stellingen. U krijgt professionele feedback op het beleid in uw organisatie rondom Duurzame inzetbaarheid. De kwaliteit van de test is gewaarborgd door de deskundige inbreng van de NEN-commissie Duurzame inzetbaarheid.

Preview webtool


Wat kost een abonnement?

De webtool Duurzame inzetbaarheid bestaat uit 2 onderdelen:
1) Quickscan: gratis

2) Detailscan + zelfverklaring: verkrijgbaar als abonnement
• € 219,00 per jaar voor max. 4 gebruikers
• € 319,00 per jaar voor meer dan 4 gebruikers
• Licentieovereenkomsten worden afgesloten voor een periode van één jaar.


Informatie per onderdeel:

 1. Quickscan (gratis)
  De Quickscan is een preview van 10 vragen uit de Detailscan. Deze 10 vragen geeft u een globaal beeld hoe en waar Duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie aandacht krijgt. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Probeer de Quickscan

 2. Detailscan:
  Binnen een abonnement krijgt u toegang tot de detailscan en de zelfverklaring. Deze detailscan geeft u een gedetailleerd inzicht in welke mate uw organisatie invulling geeft aan het onderwerp Duurzame Inzetbaarheid. Aan de hand van de vragen maakt u een gedetailleerde scan van waar uw bedrijf staat op het gebied van duurzame inzetbaarheid. De vragen gaan over de diverse aspecten die voor duurzame inzetbaarheid van belang zijn. De scan is verdeeld in vier clusters:
  1. Integratie van duurzame inzetbaarheid in het HR Beleid
  2. Inhoud en organisatie van het werk
  3. Functionele geschiktheid van medewerkers
  4. Vitaliteit van medewerkers


  Zelfverklaring
  Ook de 'Zelfverkaring' op basis van NPR 6070 is onderdeel van het abonnement. Met een zelfverklaring kunt u op vrijwillige basis verantwoording afleggen over de wijze waarop u uw bedrijfsorganisatie op duurzame inzetbaarheid van medewerkers heeft ingericht, hoe u daarbij NPR 6070 toepast en wat daarvan de resultaten zijn. De vragen zoals beantwoordt in de detailscan kunt u overzetten ten behoeve van uw zelfverklaring. U kunt er ook voor kiezen om de door uzelf ingevoerde toelichting mee te nemen of een nieuwe toelichting toe te voegen. Al deze informatie wordt meegenomen in het uiteindelijk te publiceren document. U heeft het recht om de zelfverklaring te publiceren op www.duurzaaminjewerk.nl/zelfverklaring


Meer over NPR 6070 en Duurzame inzetbaarheid

Lees meer over de praktijkrichtlijn, gratis whitepaper, nieuws en andere actualiteiten over duurzame inzetbaarheid.

Eerder door u bekeken