Week van de RI&E: 13-17 juni

11-04-2016 Steunpunt RI&E houdt van 13 t/m 17 juni de tweede 'Week van de RI&E'. Het thema is 'Oog voor uw werknemers'. Tijdens deze week houden tientallen brancheorganisaties, opleiders, arbodiensten en andere intermediairs activiteiten om ondernemers met behulp van de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) een veilige en gezonde werkomgeving te creëren. Doel: uitval, zowel op de korte als de langere termijn, voorkomen.

Het thema 'Oog voor uw werknemers' gaat in op de verantwoordelijkheid van werkgevers om een gezonde en veilige werkplek te creëren samen met hun werknemers. Bovendien levert het ondernemers voordelen: bedrijven die actief zijn op het gebied van veilig en gezond werken hebben meer tevreden medewerkers en vergroten in veel gevallen de productiviteit. Door minder verzuim wordt de bedrijfscontinuïteit bovendien verbeterd, waar ook klanten bij gebaat zijn.

Activiteiten

Via www.weekvanderie.nl komt de online activiteitenkalender beschikbaar, die in de komende weken verder wordt gevuld. Intermediairs kunnen zich gratis aanmelden met hun activiteiten. In het overzicht met supporters staan de deelnemende partijen.

Bron: www.arboportaal.nl

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Arbeidsveiligheid, neemt u dan contact op met Industrie & Veiligheid, industrieveiligheid@nen.nl.

Eerder door u bekeken