VBKV gaat door in nieuwe vorm

20-11-2017 De Vereniging van het Baby- en Kleutervak (VBKV) wordt een bredere organisatie. Ook zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.

De VBKV zal voortaan niet alleen technische ontwikkelingen bijhouden. Ze zal ook kijken naar veiligheidsaangelegenheden, marktontwikkelingen en kennisdeling. Netwerken en servicegerichte bijeenkomsten moeten het gevoel van eenheid versterken. Men wil het centrale geluid van de sector weergeven. Nieuwe leden zullen worden geworven.

Ook zal de belangstelling voor een eventuele beurs opnieuw worden geĆÆnventariseerd. Het bestuur wil gaan werken met deelcommissies die de aangedragen activiteiten oppakken. Leden zijn in de gelegenheid hun wensen naar voren te brengen.

Nieuwe leden

De nieuwe bestuursleden zijn Marina Bekker van b-boo, Yvonne Lievens van Mattel en Jeroen Kuiper van Bugaboo. Jeroen Kuiper van Bugaboo is benoemd tot voorzitter van de VBKV.

Yvonne Lievens is tevens de voorzitter van de NEN-normcommissie Kinderartikelen en zorgt in deze functie voor een nauwe samenwerking en het benutten van de synergiƫn van beide platvormen. NEN zal ook op 30 november aanwezig zijn bij de eerste open ledenvergadering van de VBKV in zijn nieuwe opzet in Utrecht.

Nieuwe beleidslijnen in najaar

Het bestuur gaat de voorstellen verder uitwerken en presenteert in het najaar de nieuwe beleidslijnen voor 2018 en verder. Hiervoor zal een nieuwe ledenvergadering worden belegd. Het bestuur hoopt dat zoveel mogelijk leden zich actief zullen gaan inzetten.

Bron: Baby-Wereld

Eerder door u bekeken

Vragen? Wij helpen u graag.


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van normen en/of online oplossingen.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Consumentenzaken
Voor inhoudelijke vragen over Consumentenzakennormen en deelname aan normcommissies.

(015) 2 690 351

afc@nen.nl

Top normen Consumentenzaken

NEN Shop