Bio-based normalisatie onderwerp in Kopenhagen

10-04-2013 Van 3 tot en met 7 juni vindt in het Bella Center – Kopenhagen (Denemarken) de Internationale Biomassa Conferentie 2013 plaats. Tijdens de conferentie zullen belangrijke technische en zakelijke kwesties voor biomassamarkten aan de orde komen.

Meer dan tweeduizend deelnemers uit meer dan zeventig landen zorgen voor toonaangevende ervaringen uit Europa en de rest van de wereld. Daarmee is de 2013 EU BC&E een van de belangrijkste jaarlijkse bijeenkomsten voor de internationale biomassa-gemeenschap. NEN zal zich op het evenement op verschillende manieren presenteren.

De onderwerpen van de 21e EU BC & E omvatten de meest recente wetenschappelijke, technologische en markttrends. Alle biomassa specialisten zullen een bijdrage leveren en innovatieve ontwikkelingen, vooruitgang en wetenschappelijke resultaten presenteren aan de mondiale biomassa gemeenschap.

Aanwezigheid NEN in Kopenhagen

NEN zal, na eerdere lezingen over biogas en duurzame biomassa, deze keer het pre-normatieve onderzoek voor bio-based producten presenteren. Verder wordt een sessie over duurzaamheidscriteria en levenscyclusanalyse voorgezeten en presenteren we een poster over het werk dat NEN leidt onder CEN/TC 411 met de focus op certificatie en labels voor bio-based producten

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie, onderwerpen, aanmelden en het volledige programma op de website van het evenement. Verder informatie: ir O. Costenoble, energy@nen.nl

Eerder door u bekeken

Normcommissies Energie

Energie