Call for abstracts voor GAS Analysis 2019 is geopend

22-05-2018 GAS Analysis is hét toonaangevende internationale evenement op het gebied van analyse van gassen. Hier worden de laatste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op het gebied van laboratoriumtechnologie, procesanalyse, metrologie en sensortechnologie gepresenteerd. De 10e editie van GAS Analysis vindt plaats van 18 tot en met 20 juni 2019 in de Fokker Terminal in Den Haag. Experts worden uitgenodigd om hun onderzoeksresultaten met vakgenoten te delen door een lezing of posterpresentatie. Zij kunnen hiervoor een abstract indienen.

Tijdens GAS Analysis 2019 komen experts van onder meer wereldwijd bekende bedrijven, de academische wereld en metrologische instituten samen. Voorgaande edities van GAS Analysis verwelkomden honderden experts uit meer dan 30 landen verspreid over alle continenten. Zij werden in de gelegenheid gesteld om ‘peers’, beleidsmakers, technisch personeel, analisten, fabrikanten en eindgebruikers te ontmoeten.

Symposiumprogramma

Tijdens GAS Analysis 2019 worden grensverleggende analytische ontwikkelingen gepresenteerd en besproken met betrekking tot processen, energie, veiligheid, gezondheid en milieu. De organisatie van GAS Analysis 2019 nodigt belangstellenden uit om een abstract voor een lezing of posterpresentatie in te dienen. Onderwerpen richten zich op procesefficiëntieverbetering, consistentie, veiligheidsaspecten, emissiebeheersing en andere belangrijke aspecten waar gasanalyse van toevoegde waarde is. De uiterste datum voor het indienen is 1 november 2018. Hierna beoordeelt het wetenschappelijk comité de abstracts om een boeiend symposiumprogramma samen te stellen. De 'call for abstracts' is beschikbaar op de website waar men ook online de abstract kan indienen.

Korte cursussen

Nieuw op GAS Analysis 2019 is de mogelijkheid om korte cursussen te volgen. In een dagdeel kunnen deelnemers hun kennis bijspijkeren over de nieuwste ontwikkelingen en praktische toepassing van bijvoorbeeld validatie van meetmethoden door een vakdeskundige. Verder biedt GAS Analysis 2019 wederom een grote tentoonstellingsruimte voor bedrijven aan om hun innovatieve producten, technologieën en diensten onder de aandacht te brengen. In de achterliggende jaren is de beursvloer uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek op dit specifieke gebied van analyse van gassen.

Meer informatie

Op de GAS Analysis 2019 website – www.gasanalysisevent.org – is meer informatie te vinden over dit 3-daagse evenement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pauline van Rheeden, e-mail: gas@nen.nl of telefoon: +31 (0)15 2 690 147.

Eerder door u bekeken

Normcommissies Energie

Energie