Call for abstracts voor GAS Analysis 2021 is geopend

20-07-2020 GAS Analysis is hét toonaangevende internationale evenement op het gebied van analyse van gassen. Hier worden de laatste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op het gebied van laboratoriumtechnologie, procesanalyse, metrologie en sensortechnologie gepresenteerd. De 11e editie van GAS Analysis vindt plaats van 22 tot en met 24 juni 2021 in de Fokker Terminal in Den Haag. Experts worden uitgenodigd om hun onderzoeksresultaten met vakgenoten te delen door een lezing of posterpresentatie. Zij kunnen hiervoor een abstract indienen.

Tijdens GAS Analysis 2021 komen experts van onder meer wereldwijd bekende bedrijven, de academische wereld en metrologische instituten samen. Voorgaande edities van GAS Analysis verwelkomden honderden experts uit meer dan 30 landen verspreid over alle continenten. Zij werden in de gelegenheid gesteld om ‘peers’, beleidsmakers, technici, analisten, fabrikanten en eindgebruikers te ontmoeten, kennis en ervaringen uit te wisselen, nieuwe ideeën op te doen alsook om ‘zaken te doen’.

Symposiumprogramma

Tijdens GAS Analysis 2021 worden grensverleggende analytische ontwikkelingen gepresenteerd en besproken met betrekking tot vooruitgang in gasmetrologie, energietransitie, innovatie in de industrie, en klimaat en luchtkwaliteit. De organisatie van GAS Analysis 2021 nodigt belangstellenden uit om een abstract voor een lezing of posterpresentatie in te dienen. Onderwerpen richten zich op procesefficiëntieverbetering, consistentie, veiligheids- en gezondheidsaspecten, emissiebeheersing en andere belangrijke aspecten waar gasanalyse van toevoegde waarde is. De uiterste datum voor het indienen is 15 oktober 2020. Hierna beoordeelt het wetenschappelijk comité de abstracts om een boeiend symposiumprogramma samen te stellen. De 'call for abstracts' is beschikbaar op de website waar men ook online de abstract kan indienen.

Korte cursussen

Na het succes van vorige editie, biedt GAS Analysis 2021 ook de mogelijkheid om korte cursussen te volgen. In een dagdeel kunnen deelnemers hun kennis bijspijkeren door een vakdeskundige over continue emissiemeetsystemen, accreditatie in gasanalyse, meetvalidatie en -onzekerheid, beheersing van verontreinigingen, nieuwe ontwikkelingen in gaschromatografie en luchtkwaliteit. Verder biedt GAS Analysis 2021 wederom een grote beursvloer, waar bedrijven hun innovatieve producten, technologieën en diensten onder de aandacht brengen. In de achterliggende jaren is de beursvloer uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek op dit specifieke gebied van analyse van gassen.

Meer informatie

Op de GAS Analysis 2021 website – www.gasanalysisevent.org – is meer informatie te vinden over dit 3-daagse evenement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Carolien Wijtman, e-mail: gas@nen.nl of telefoon: +31 (0)15 2 690 448.

Eerder door u bekeken

Normcommissies Energie

Energie