GAS2015: 'Call for abstracts' - Lezingen, posters & beurs en sponsoring prospectus

22-10-2014 NEN en ISO/TC 158 "Analysis of gases" organiseren van 10 t/m 12 juni 2015 voor de achtste keer het internationale Gas Analysis Symposium & Exhibition (GAS2015). De locatie is wederom Beurs-WTC Rotterdam. In de achterliggende jaren is dit evenement uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek voor gasanalyse experts wereldwijd.

GAS2015 is een uniek evenement over kalibratiegassen, apparatuur en optimalisatie van industriële processen waarin wetenschap en praktische analysetechnieken worden gecombineerd. Afgelopen edities trokken honderden experts van zo'n dertig verschillende landen over de hele wereld.

Themasessies

Het driedaagse symposiumprogramma bestaat uit twee parallelsessies met de volgende vier hoofdthemasessies:

  1. Natural gas and biogas
  2. Metrology, standardization and certification
  3. Analytical applications
  4. Health, safety and the environment

Deze sessies bieden de mogelijkheid om nieuwe ontwikkelingen te presenteren op het gebied van:


De eerste 'call for abstracts' is geopend!

De eerste 'call for abstracts' is geopend en belangstellenden worden uitgenodigd een samenvatting van een lezing of posterpresentatie in te zenden. Op de website www.gas2015.org kan de call for abstracts worden gedownload en zijn de beoordelingscriteria voor de samenvattingen te vinden.

Naast een interessant symposiumprogramma biedt GAS2015 ook 1.000 m2 aan beursvloer. Een stand op GAS2015 biedt organisaties de kans om klanten en prospects hun (nieuwe) producten en diensten onder de aandacht te brengen. Vanwege het unieke karakter trekt GAS2015 de specialisten waarmee goede contacten kunnen worden gelegd en zaken kunne worden gedaan.

Op de website www.gas2015.org kan de 'Exhibition & sponsoring prospectus' worden gedownload waarin alle mogelijkheden voor een stand en voor sponsoring zijn opgenomen. Ook is daar de indeling van de beursvloer terug te vinden.

Op de website van GAS2015 is meer informatie te vinden over dit 3-daagse evenement. Via de website kan men zich ook abonneren op de elektronische nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie

Voor meer informatie over het programma en presentatiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Sui Wan of Jarno Dakhorst, NEN Energie, telefoon 015 2 690 326 of e-mail energy@nen.nl.

Sponsor of stand?

Belangstelling in een stand of sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Pauline van Rheeden, NEN Evenementen, telefoon 015 2 690 147 of e-mail gas@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Informatie of contact?

Neemt u voor inhoudelijke informatie contact op met: Jarno Dakhorst, NEN Energie

energy@nen.nl

(015) 2 690 147

Normcommissies Energie

Energie