GAS2015 werkt verbindend

13-04-2015 In Beurs-WTC Rotterdam vindt van 10 t/m 12 juni 2015 de achtste International Gas Analysis Symposium & Exhibition (GAS2015) plaats. GAS2015 is een uniek evenement in zijn soort over kalibratiegassen, apparatuur en optimalisatie van industriële processen dat wetenschap, normalisatie en praktische analytische technieken met elkaar verbindt. Voorgaande edities trokken honderden experts uit meer dan dertig landen over de hele wereld aan.

GAS2015 biedt een 3-daagse ervaring met:

  • Een symposiumprogramma bestaande uit zo'n 70 interessante lezingen onderverdeeld in vier themasessies: ‘Aardgas en biogas’, ‘Metrologie, normalisatie en certificatie’, ‘Analytische toepassingen’ en ‘Veiligheid, gezondheid en milieu’.
  • Een postersessie over de nieuwste ontwikkelingen in het onderzoek.
  • Een beursvloer met meer dan 25 exposanten die hun nieuwste producten en diensten laten zien.
  • Uitgebreide mogelijkheden om te netwerken (onder andere tijdens de openingsborrel en het netwerkdiner).
  • Een gemoedelijke sfeer voor het delen van ervaringen en het opdoen van inspiratie voor het verbeteren van bedrijfs- en onderzoeksontwikkelingen.

Programma

De opening van GAS2015 wordt verzorgd door Michal Malicki van ESA, de European Space Agency. Het symposiumprogramma kent een brede variëteit aan onderwerpen, waaronder biogas, LNG (liquefied natural gas) en waterstof. Verder wordt inzicht verschaft in de stand van zaken op het gebied van klimaatonderzoek en worden nieuwe analytische methoden en toepassingen gepresenteerd. Op www.gas2015.org is het volledige programma te vinden en is de lijst van alle exposanten te raadplegen.

Early bird

GAS2015 wordt georganiseerd door NEN (Nederlands Normalisatie-instituut) en ISO/TC 158 ‘Analysis of gases’. De registratie voor GAS2015 is geopend, een registratieformulier kan via www.gas2015.org worden gedownload. Het driedaagse evenement kost € 940,- inclusief lunches, openingsborrel, netwerkdiner en presentatiemateriaal na afloop. Early birds krijgen 10% korting op de deelnameprijs; dit kan nog tot 15 april a.s.

Meer weten?

Alle informatie is te vinden op www.gas2015.org. Voor overige informatie kan ook contact worden opgenomen met de organisatie via e-mail: gas@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Contact of informatie

Voor meer informatie over dit onderwerp, neemt u contact op met: Jarno Dakhorst

energy@nen.nl

(015) 2 690 245

Normcommissies Energie

Energie