Mondiaal forum voor gasanalyse komt bijeen in Rotterdam

13-06-2017 Rolf Brouwer, algemeen directeur van Gate Terminal, heeft vandaag de 9e editie van het GAS Analysis evenement geopend in het World Trade Center Rotterdam. GAS Analysis 2017 is het toonaangevende internationaal evenement op het gebied van analyse van gassen, waar de laatste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op het gebied van laboratoriumtechnologie, procesanalyse, metrologie en sensortechnologie worden gepresenteerd.

Ongeveer 250 internationale experts van wereldwijd bekende bedrijven, de academische wereld en metrologische instituten zijn in Rotterdam bijeengekomen voor een driedaags congres dat meer dan 60 lezingen in twee parallelle sessies omvat. Deze experts presenteren en bespreken – grensverleggende – analytische ontwikkelingen op het gebied van procesindustrie, veiligheid, gezondheid & milieu, energieleveringsketen, en laboratorium- & procesanalyse. Onderzoeksresultaten die nog niet voldoende ontwikkeld zijn voor een lezing worden tijdens een specifieke postersessie getoond.

GAS Analysis 2017 bestaat verder uit een tentoonstelling in de historische Shipping Hall. Een record van 38 bedrijven zijn aanwezig om hun nieuwste producten en diensten te tonen aan een doelgericht publiek. De beursvloer is tevens een gemoedelijke ontmoetingsplek gedurende de pauzes om te netwerken en de onderwerpen te bespreken die bij de lezingen en posterpresentaties aan bod zijn geweest. Tijdens een dinerevenement op de Rotterdamse wateren is er verder gelegenheid om te netwerken.

Meer informatie

GAS Analysis 2017 wordt georganiseerd door NEN, het Nederlands kenniscentrum voor normalisatie, en de ISO technische commissie ‘Analysis of gases’. Informatie over het evenement is beschikbaar op www.gasanalysisevent.org.

Foto: Rolf Brouwer, Managing Director of Gate Terminal

Eerder door u bekeken

Normcommissies Energie

Energie