Nieuwe voorzitter normcommissie 'Waterstof en Brandstofcellen'

13-11-2018 Jaco Reijerkerk is geïnstalleerd als nieuwe voorzitter van de normcommissie ‘Waterstof en Brandstofcellen’. Hij is commercieel directeur van Ekinetix B.V. en heeft een ruime ervaring in de internationale industriële gassensector. Hij houdt hij zich al lange tijd bezig met vraagstukken rondom Waterstof en Brandstofcellen. Tevens is Jaco Reijerkerk mede oprichter en kernteamlid van het H2 Platform.

Jaco Reijerkerk volgt Erik Büthker op als voorzitter. De normcommissie dankt Erik Büthker hartelijk voor de wijze waarop hij zich heeft ingezet als voorzitter en wenst hem alle succes in zijn nieuwe functie.

Doelstelling NC 310197

Doelstelling van de normcommissie is om de mogelijkheden en de risico’s van waterstof en brandstofcellen in kaart brengen, bepalen voor welke onderdelen normalisatie (en regelgeving) relevant is, nationale normdocumenten ontwikkelen en/of het actief volgen, en inbreng leveren aan Europese en mondiale normontwikkelingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere HRS-infrastructuur en waterstof in de gebouwde omgeving.

Meer informatie

Voor meer informatie over, of deelname aan de normcommissie ‘Waterstof en Brandstofcellen’ kunt u contact opnemen met Evelien Korbee, consultant Energie, telefoon 015 2 690 333 of e-mail energy@nen.nl.

 

Evelien Korbee

Evelien Korbee

 

Jaco Reijerkerk

Jaco Reijerkerk

Eerder door u bekeken

Normcommissies Energie

Energie