Ontmoet 's werelds toonaangevende gasanalyse experts op 10e editie van Gas Analysis

19-03-2018 GAS Analysis is hét toonaangevende internationale evenement op het gebied van analyse van gassen. Hier worden de laatste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op het gebied van laboratoriumtechnologie, procesanalyse, metrologie en sensortechnologie gepresenteerd. De 10e editie van GAS Analysis vindt plaats van 18 tot en met 20 juni 2019 in de Fokker Terminal in Den Haag.

Tijdens GAS Analysis 2019 komen experts van onder meer wereldwijd bekende bedrijven, de academische wereld en metrologische instituten samen. Voorgaande edities van GAS Analysis verwelkomden honderden experts uit meer dan 30 landen verspreid over alle continenten. Zij werden in de gelegenheid gesteld om ‘peers’, beleidsmakers, technisch personeel, analisten, fabrikanten en eindgebruikers te ontmoeten.

Programma symposium

Tijdens GAS Analysis 2019 worden grensverleggende analytische ontwikkelingen gepresenteerd en besproken met betrekking tot processen, energie, veiligheid, gezondheid en milieu. Deelnemers komen meer te weten over procesefficiëntieverbetering, consistentie, veiligheidsaspecten en emissiebeheersing, naast veel andere belangrijke aspecten. Binnenkort verschijnt de formele oproep voor het indienen van een abstract voor een lezing of posterpresentatie. Het wetenschappelijk comité gaat de abstracts beoordelen om vervolgens een boeiend symposiumprogramma samen te stellen.

Beursvloer

GAS Analysis 2019 biedt een grote tentoonstellingsruimte voor bedrijven aan om hun innovatieve producten, technologieën en diensten onder de aandacht te brengen. In de achterliggende jaren is de beursvloer uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek op dit specifieke gebied van analyse van gassen. Waar ook verscheidene nieuwe langdurige zakenrelaties zijn gelegd en (potentiële) contracten zijn afgesloten. Belangstellende bedrijven kunnen hun interesse voor een stand al kenbaar maken bij de organisatie.

Meer informatie

Op de GAS Analysis 2019 website – www.gasanalysisevent.org – is meer informatie te vinden over dit 3-daagse evenement, Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Pauline van Rheeden, e-mail: gas@nen.nl of telefoon: +31 (0)15 2 690 147.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op met Jarno Dakhorst, consultant Energie

energy@nen.nl

+31 (0)15 2 690 147

Normcommissies Energie

Energie