Registratie mondiale forum GAS Analysis 2017 geopend

14-03-2017 GAS Analysis 2017 is hét toonaangevende internationale evenement op het gebied van analyse van gassen, waar de laatste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op het gebied van laboratoriumtechnologie, procesanalyse, metrologie en sensortechnologie worden gepresenteerd.

De 9e editie van GAS Analysis vindt plaats van 13 tot en met 15 juni 2017 in het Postillion WTC Rotterdam. Voorgaande edities werden bezocht door honderden experts van onder meer wereldwijd bekende bedrijven, de academische wereld en metrologische instituten uit meer dan dertig landen wereldwijd.
GAS Analysis 2017 biedt een 3-daagse beleving met:

  • Een symposium waar – grensverleggende – analytische ontwikkelingen met betrekking tot processen, energie, veiligheid, gezond en milieu worden gepresenteerd en besproken in circa 60 lezingen
  • Een postersessie waarin de laatste onderzoeksresultaten worden gepresenteerd
  • Een beurs met 30 standhouders die hun nieuwste producten en diensten laten zien
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden tijdens pauzes, openingsborrel en social event
  • Een gemoedelijke ambiance om meer te weten te komen over procesefficiëntieverbetering, consistentie, veiligheidsaspecten en emissiebeheersing naast veel andere belangrijke aspecten

Programma

Rolf Brouwer, algemeen directeur van Gate Terminal, Nederlands eerste LNG importterminal, zal GAS Analysis 2017 openen. Het symposiumprogramma bestaat uit twee parallelsessies op het gebied van procesindustrie; veiligheid, gezondheid en milieu; energieleveringsketen; en laboratorium- en procesanalyse. Er wordt onder meer inzicht gegeven in de stand van zaken met betrekking tot klimaatonderzoek, alternatieve brandstoffen en emissiebeheersing. Ook worden nieuwe analytische methoden en hun toepassingen gepresenteerd. Het volledige programma is beschikbaar op www.gasanalysisevent.org.

'Vroege vogels'

GAS Analysis 2017 wordt georganiseerd door NEN, hét Nederlands kenniscentrum voor normalisatie, en ISO technische commissie ‘Analysis of gases’. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit evenement door zich online te registreren via www.gasanalysisevent.org. Deelname aan dit 3-daags evenement is inclusief lunches, openingsborrel, een informeel diner en het symposiummateriaal na afloop. Vroege vogels ontvangen een korting van 10% op de deelnemersprijs; deze vroegboekkorting is geldig tot en met 31 maart 2017.

Meer informatie

Informatie over het programma, de exhibitie en locatie is beschikbaar op www.gasanalysisevent.org. De GAS Analysis 2017 Organisatie ziet vragen met belangstelling tegemoet per e-mail: gas@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

Om te registreren ga naar www.gasanalysisevent.org, of e-mail gas@nen.nl.

Normcommissies Energie

Energie