Registratie voor GAS Analysis 2019, het mondiale forum gasanalyse, is geopend

20-03-2019 GAS Analysis 2019 is het toonaangevende internationaal evenement op het gebied van analyse van gassen, waar de laatste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op het gebied van laboratoriumtechnologie, procesanalyse, metrologie en sensortechnologie worden gepresenteerd. De 10e editie van GAS Analysis vindt plaats van 18 tot en met 20 juni 2019 in de Fokker Terminal in Den Haag.

GAS Analysis 2019 biedt een 3-daagse beleving met:

  • Een symposium in twee parallelle sessies met meer dan 50 lezingen
  • Een wetenschappelijke postersessie
  • Een beursvloer met bijna 40 standhouders
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan twee korte cursussen (een dagdeel)
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden in een gemoedelijke atmosfeer

Programma

Het symposiumprogramma bestaat uit twee parallelsessies met de volgende thema’s: transition fuels: natural gas and biogas; enhancing health, safety and the environment; accelerating the hydrogen economy; metrology, standardization & certification , measuring isotopes; laboratory and process optimization and energy gases. Er wordt onder meer inzicht gegeven in de stand van zaken met betrekking tot klimaatonderzoek, alternatieve brandstoffen, emissiebeheersing en isotopen. Tevens worden nieuwe analytische methoden en hun toepassingen gepresenteerd.

Nieuw onderdeel op GAS Analysis 2019 zijn de twee korte cursussen van een dagdeel op het gebied van accreditatie in gasanalyse en praktisch onderhoud en foutenopsporing in gaschromatografie. Het volledige programma is beschikbaar op www.gasanalysisevent.com.

'Vroege vogels'

GAS Analysis 2019 wordt georganiseerd door NEN, het Nederlands netwerk voor normalisatie, en ISO technische commissie ‘Analysis of gases’. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd te registreren via www.gasanalysisevent.com. Deelname is inclusief lunches, openingsborrel, een informeel diner en het symposiummateriaal na afloop. We hanteren een vroegboekkorting van 10% tot en met 15 april 2019.

Meer informatie

Informatie over het programma, de exhibitie en locatie is beschikbaar op www.gasanalysisevent.com. De GAS Analysis 2019 Organisatie ziet vragen met belangstelling tegemoet per e-mail: gas@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op met Jarno Dakhorst, consultant Energie

energy@nen.nl

+31 (0)15 2 690 147

Normcommissies Energie

Energie