Nieuwsberichten kwaliteitsmanagement

Laatste nieuws over ISO 9001 ontvangen? Neem een abonnement op NEN KAM-mail.

Congres Quality >> Growth, 1 december

27-09-2016 Op donderdag 1 december 2016 organiseert NEN het internationale congres ‘Quality >> Growth - Quality management in a disruptive era’ in het WTC in Rotterdam. Dit congres vindt plaats in de week dat eén van de bekendste en grootste ISO-commissies (ISO/TC 176), die de normen voor kwaliteitsmanagement ontwikkelt en onderhoudt, in Rotterdam vergadert. Er zijn vertegenwoordigers aanwezig van internationale organisaties, zoals Boeing, Carlsberg, CISCO, Total, SAI Global, Sandvik en ISO. Charles Groenhuijsen is uw dagvoorzitter.

Lees meer

Informatiebijeenkomst voor kwaliteitsmanagers

09-09-2016 Altijd al meer willen weten over hoe kwaliteitsnormen worden ontwikkeld? Ook benieuwd hoe u uw steentje kan bijdragen aan ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitsmanagement? Op 19 oktober 2016 is er een (gratis) informatiemiddag over kwaliteitsmanagement bij NEN in Delft. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze middag.

Lees meer

World Smart Cities Event Singapore: adresseren prioriteiten en afstemmen mondiale standaardisatie

01-08-2016 Tijdens het World Smart City Forum in Singapore op 13 en 14 juli kwamen meer dan 400 Smart City stakeholders uit de hele wereld bijeen. Verschillende partijeen discussieerden over de knelpunten bij de transitie naar slimme en duurzame steden en hoe internationale standaarden kunnen helpen bij de oplossing hiervan.

Lees meer

Herziening ISO 19011 van start, 7 juli informatiebijeenkomst

10-06-2016 De herziening van ISO 19011, de richtlijn voor interne audits, start binnenkort. NEN organiseert daarom op donderdag 7 juli een informatiebijeenkomst met als doel een actieve normcommissie op te richten. Deze commissie zal inbreng leveren bij de herziening van ISO 19011, conceptversies vanuit ISO bespreken en het Nederlands standpunt in het internationale normalisatietraject bepalen.

Lees meer

NEN en BNR Nieuwsradio

25-05-2016 NEN is in Nederland hét kennisnetwerk voor normontwikkeling en normtoepassing, toch zijn veel mensen nog niet bekend met normen en hoe normen tot stand komen. Door middel van radiocommercials en sponsoring van het radioprogramma Eyeopeners willen wij een groter publiek betrekken bij normalisatie en de rol van normalisatie bij innovatie belichten.

Lees meer

Eerder door u bekeken

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact op met NEN Managementsystemen

(015) 2 690 362

managementsystemen@nen.nl