Congres Quality >> Growth, 1 december

27-09-2016 Op donderdag 1 december 2016 organiseert NEN het internationale congres ‘Quality >> Growth - Quality management in a disruptive era’ in het WTC in Rotterdam. Dit congres vindt plaats in de week dat eén van de bekendste en grootste ISO-commissies (ISO/TC 176), die de normen voor kwaliteitsmanagement ontwikkelt en onderhoudt, in Rotterdam vergadert. Er zijn vertegenwoordigers aanwezig van internationale organisaties, zoals Boeing, Carlsberg, CISCO, Total, SAI Global, Sandvik en ISO. Charles Groenhuijsen is uw dagvoorzitter.

Snel veranderende omstandigheden dwingen bedrijven hun zakelijke strategieën te heroverwegen en, in een disruptief tijdperk, tijdig te beslissen over risico’s en kansen om de continuïteit te waarborgen. Om relevant te blijven zal de rol van kwaliteitsmanagement moeten veranderen.

Dit Engelstalige congres is bedoeld voor directies, managers en experts van multinationals en andere organisaties waar kwaliteit een integraal onderdeel is van de bedrijfsvoering.
Met een ontbijtsessie, plenaire en branchespecifieke sessies is het Quality >> Growth congres een uitgelezen kans om in gesprek te gaan met en te leren van vooraanstaande internationale kwaliteitsexperts. En voor kwaliteitsminnend Nederland is dit de kans om de (be)denkers van normen en richtlijnen voor kwaliteitsmanagement te ontmoeten.

400 internationale kwaliteitsprofessionals zijn dit jaar in Rotterdam én u kunt ze ontmoeten!

Programma Congres Quality >> Growth

In de ochtend is er een plenair programma en debat over de rol van kwaliteit binnen de governance, risicomanagement en compliance van internationaal opererende organisaties.

  • Welke impact hebben risicogebaseerde benaderingen en contextanalyses op certificeringen binnen organisaties?
  • Welke rol speelt het topmanagement binnen organisaties waar kwaliteit onderdeel uitmaakt van de strategische koers en bedrijfsbrede integratie?
  • Welke impact hebben leveranciers binnen de supply chain op het kwaliteitsbeleid?

Middagprogramma

Na de lunch gaat u in het programma dieper in op sector-specifieke onderwerpen en thema’s in relatie tot kwaliteitsbeleid. Denk daarbij aan risicomanagement, agility, business continuïteit en mogelijke meso- en macro-economische situaties. De branches die aan bod komen zijn:

  • Manufactures & Engineering
  • Logistics & Aerospace
  • Pharma & Healthcare
  • IT & Telecom

In de namiddag spreekt en inspireert Christian Kromme u over het begrip kwaliteit binnen disruptieve start-ups en innovaties. Traditionele organisaties zullen zich moeten aanpassen en veerkracht moeten ontwikkelen om mee te kunnen in deze nieuwe wereld.

In een aansluitend debat met een panel van kwaliteitsexperts, certificatie-experts en u als deelnemer gaan we in op de toekomst van kwaliteitsmanagement in een nieuw tijdperk. Bekijk het volledige programma hier.

Ontbijtsessie

Voor topmanagers is er de mogelijkheid om in een exclusieve setting tijdens het ontbijt in gesprek te gaan met TC 176 experts. Tijdens deze ontbijtsessie zullen we u proberen te matchen met experts uit uw eigen sector. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken. Aanmelden kan via www.nen.nl/congres.

NEN 100 jaar

De uitnodiging van NEN om gastheer te zijn voor de eerder genoemde toonaangevende ISO/TC-bijeenkomst is een bekroning in het jubileumjaar 2016 waarin NEN haar honderdjarig bestaan viert. Ook na 100 jaar is de werking van internationale normalisatie nog altijd krachtig en wordt het breed gedragen in verschillende sectoren. Voor NEN is deze bijeenkomst en het congres een ‘once in a lifetime’ -kans om dit grote internationale gezelschap van kwaliteitsprofessionals in Nederland te ontvangen.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan via www.nen.nl/congres.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemarie de Jong, consultant Milieu & Maatschappij.

mm@nen.nl

(015) 2 690 390

Komt u ook?

Top normen Managementsystemen

Download gratis gids