Agro Food & Technology Week

28-10-2014 Het FME Cluster Agro & Food organiseert van 1 t/m 4 december samen met Wageningen Universiteit en TNO de Agro Food & Technoloy Week. Dit vierdaagse evenement staat in het teken van kennis, keten en innovatie. Dit doen we aan de hand van lezingen, masterclasses, elevator pitches, rondetafels, congressen en de Agro Food & Technology Award.

De Nederlandse Agro & Food sector staat internationaal in hoog aanzien. Er wordt naar Nederland gekeken welke ontwikkelingen er plaatsvinden en vooral, welke oplossingen wij te bieden hebben. Om deze vooraanstaande positie in de wereld te behouden en te versterken, is samenwerking in de keten cruciaal. Dat is precies waar het om draait tijdens de Agro Food & Technology Week.

Aan de hand van de thema’s ‘hygiënisch ontwerpen’, ‘energie-efficiënt koelen en verwarmen’, ‘intelligente verpakkingen en ‘Customization van Food, dmv 3d printen’ worden alle ingrediënten geboden om innovatiekansen concreet te maken en te verzilveren.

Vierdaags programma

Op 1 & 2 december organiseert de Wageningen UR 4 verschillende masterclasses, gericht op bovenstaande 4 thema’s.

Op 3 december komt de gehele keten bij elkaar tijdens het Agro Food & Technology Congres. Doel van het congres is innovatie stimuleren en concreet maken. Daarom zijn kennis, keten, overheid en financiering aanwezig om het bedrijfsleven te ondersteunen.
Sprekers zijn o.a. Guido Landheer (Ministerie Economische Zaken), Ineke Dezentjé (FME), Elies Lemkes-Straver (ZLTO), Philip den Ouden (FNLI), Theo Bruinsma (Marel) en Arnold Stokking

De slotdag (4 december) heeft het thema “Dutch food systems, Facilitating food worldwide” en staat in het teken van het afscheid van Jan Hak als voorzitter van GMV (Nederlandse Vereniging van Machinebouwers voor de Voedingsmiddelenindustrie).

Het programma

Het gehele programma inclusief alle onderdelen vindt u op de website van de Agro Food & Technology Week.

Meer informatie

Meer informatie over dit onderwerp via communicatie@nen.nl

Eerder door u bekeken

Vragen? Wij helpen u graag.


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van normen en/of online oplossingen.

015 - 2 690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Landbouw & Levensmiddelen
Voor inhoudelijke vragen over AgroFoodnormen en deelname aan normcommissies.

015 - 2 690 351

afc@nen.nl

Meest bekeken normen

NEN Shop