Analytische zuivelwereld bijeen voor IDF/ISO Analytical Week

21-02-2019 Ruim honderd experts op het gebied van analyse en monsterneming van melk en melkproducten komen van 21-25 juni bijeen voor de jaarlijkse IDF/ISO Analytical Week. Dit is de gecombineerde vergadering van de ISO-commissie ISO/TC 34/SC 5 en IDF (International Dairy Federation).

Tijdens de week werken de experts in diverse werkgroepen en commissies aan methoden op het gebied van chemische en microbiologische analyse van melk en melkproducten. De methoden zullen uiteindelijk als IDF/ISO norm gepubliceerd worden en zijn vooral bedoeld om internationale handelsbarrières weg te nemen.

Voorbeelden van onderwerpen waar dit jaar aan gewerkt wordt zijn: bepalingsmethoden voor melamine, lactose, aminozuren, wei-eiwit gehalte, screeningsmethode voor residu's van diergeneesmiddelen, eiwitverteerbaarheid, bifidusbacteriën, richtlijnen voor de toepassing van infrarood spectometrie en richtlijnen voor automatische monsterneming van melk en melkproducten.

Combinatie met ICAR
Om de samenwerking en uitwisseling van kennis tussen experts op het gebied van zuivelanalyse en experts op het gebied van het fokken van dieren te stimuleren, wordt de IDF/ISO Analytical Week dit keer georganiseerd in combinatie met de vergadering van ICAR (the International Committee for Animal Recording).

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Marcel de Vreeze, consultant AgroFood & Consument, e-mail afc@nen.nl of telefoon 015 2 690 125.

Eerder door u bekeken

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel de Vreeze, consultant AgroFood & Consument.

afc@nen.nl

015 2 690 125

Vragen? Wij helpen u graag.


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van normen en/of online oplossingen.

015 - 2 690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Landbouw & Levensmiddelen
Voor inhoudelijke vragen over AgroFoodnormen en deelname aan normcommissies.

015 - 2 690 351

afc@nen.nl

Meest bekeken normen

NEN Shop