Informatiebijeenkomst ontwikkeling norm voedsel geschikt voor veganisten en vegetariërs

21-12-2018 Op donderdag 10 januari organiseert NEN een informatiebijeenkomst over de ontwikkeling van een internationale norm voor voedsel geschikt voor vegetariërs en veganisten. Tijdens deze bijeenkomst worden de belanghebbenden en geïnteresseerden geïnformeerd over de status van deze ISO-norm en de mogelijkheid om deel te nemen aan de ontwikkelingen hiervan.

Eind 2018 is er vanuit Zwitserland een voorstel gedaan om een norm te ontwikkelen om inzicht te geven in de definities van voedsel dat geschikt is voor vegetariërs en voor veganisten. Op basis van de eerste internationale stemronde is gebleken dat de interesse in de norm groot is, waarna het project van start is gegaan.

Informatiebijeenkomst

De eerste informatiebijeenkomst omtrent deze norm zal plaatsvinden op 10 januari 2019, bij NEN te Delft. Tijdens deze bijeenkomst wordt niet alleen informatie gegeven over de voortgang en status van de norm, maar wordt er ingegaan op het normalisatieproces. Daarnaast biedt dit ook de mogelijkheid om vanaf het eerste moment betrokken te zijn bij de op te richten Nederlandse normcommissie. U kunt zich tot uiterlijk 8 januari aanmelden via onderstaande gegevens. Deelname aan de informatiebijeenkomst is kosteloos, maar aanmelden is van belang.

Meer informatie

Voor informatie over deze norm of over het normalisatieproces en aanmelding voor de informatiebijeenkomst, neem contact op met Erik Spits, consultant AgroFood & Consument, telefoon 015 269 0476 of e-mail afc@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Vragen? Wij helpen u graag.


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van normen en/of online oplossingen.

015 - 2 690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Landbouw & Levensmiddelen
Voor inhoudelijke vragen over AgroFoodnormen en deelname aan normcommissies.

015 - 2 690 351

afc@nen.nl

Meest bekeken normen

NEN Shop