Nederland gastheer van platform zuivelanalyse

14-02-2013 Jaarlijks organiseert ISO in samen-werking met de International Dairy Federation (IDF) een week voor experts op het gebied van zuivelanalyse, de Analytical Week. Dit jaar zal de week van 3-7 juni plaatsvinden in Rotterdam.

Tijdens deze week worden de nieuwste ontwikkelingen in de zuivelanalyse besproken en wordt er door experts uit de hele wereld gezamenlijk gewerkt aan verdere harmonisatie van zuivelnormen.

Belang

Nederland heeft groot belang bij internationaal geldende, valide zuivelanalysemethoden. Met meer dan 12 miljoen ton is ons land namelijk wereldwijd de vierde melkproducent en de grootste zuivelexporteur van de EU. Het grootste gedeelte (60 %) van de Nederlandse zuivel wordt geëxporteerd.

Symposium

Ook wordt er een symposium gehouden onder de naam “De rol van normalisatie in het oplossen van handelsbarrieres”. Het symposium biedt u de kans meer te horen over normalisatie en geeft een overzicht van enkele praktijkvoorbeelden waarin normalisatie winst opgeleverd heeft.

Meer weten?

Voor meer informatie over de Analytical Week, het symposium of zuivelnormalisatie kunt u contact opnemen met Sophie More, NEN Landbouw & Levensmiddelen, telefoon (015) 2 690 260, e-mail sophie.more@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Vragen? Wij helpen u graag.


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van normen en/of online oplossingen.

015 - 2 690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Landbouw & Levensmiddelen
Voor inhoudelijke vragen over AgroFoodnormen en deelname aan normcommissies.

015 - 2 690 351

afc@nen.nl

Meest bekeken normen

NEN Shop