NEN spreekt tijdens Industrial Cyber Security event

09-07-2019 Een aanval van hackers vormt tegenwoordig een reële dreiging voor uw organisatie. De vraag lijkt niet te zijn óf het gebeurt maar wanneer het uw bedrijf overkomt. Hoe profiteert u van digitale innovaties maar houdt u tegelijkertijd grip op uw informatiebeveiliging? Deze en meer vragen komen uitgebreid aan bod tijdens het Industrial Cyber Security event op 9 oktober 2019 in Veenendaal.

Tijdens dit event legt Vlora Rexhepi - van der Pol, consultant NEN, uit waarom normen voor Internet of Things (IoT) en privacy zo belangrijk zijn. De opmars van IoT-toepassingen leidt tot een snelle groei van het aantal verbonden apparaten. Een gebrek aan eenduidige en breed gedragen standaarden is slecht voor de afnemers, zowel consumenten als zakelijk. Het werpt ook een hoge drempel op voor partijen die met IoT willen beginnen: zonder standaardisatie is het lastig om bijvoorbeeld goede ‘security by design’ in nieuwe diensten en producten toe te passen.

Programma

Het Industrial Cyber Security event geeft u een overzicht van de uitdagingen en mogelijkheden op het gebied van Cyber Security in de industrie. Met een afwisselend seminarprogramma krijgt u antwoord op uw praktische vragen rondom cyber security. U kunt seminars volgen van onder meer Actemium, Cisco Nederland, Hudson Cybertec en Schneider Electric. Ook is er een uitgebreide kennismarkt met twintig exposanten waar u uw vraagstukken verder kunt bespreken.

Kosteloos aanmelden

Het Industrial Cyber Security event richt zich op managers en engineers uit de industrie die zich bezighouden met vraagstukken op het gebied van Cyber Security. Voor deze groep en studenten is een bezoek aan het event kosteloos. Bekijk de voorwaarden en schrijf u kosteloos in.

Over de spreker

Vlora Rexhepi-van der Pol is consultant bij NEN die vanaf dag één Internet of Things hoog op de agenda heeft staan. Zij kan bogen op een rijke ervaring in de standaardisatiewereld, zowel bij NEN als in de telecommunicatiemarkt, met werkgevers als Ericsson en Nokia.

Eerder door u bekeken

Top normen Security