Women4Cyber verbindt Europese vrouwen actief in cybersecurity

20-05-2020 Vorig jaar is het Women4Cyber Foundation (W4C) opgericht op initiatief van de European Cybersecurity Organization (ECSO). Women4Cyber is door ECSO gelanceerd om zich te richten op het complexe gebied van cyberbeveiliging en om te voldoen aan de groeiende vraag naar cybersecurity-professionals in Europa. Om de uitrol van het Women4Cyber-initiatief te ondersteunen is een Europees Women4Cyber-register opgezet.

Over het register

Het Women4Cyber-register brengt inspirerende Europese vrouwen die werkzaam zijn in cyber security bijeen. Het register wil een referentiepunt zijn voor expertgroepen, organisatoren van evenementen, media, maar ook voor samenwerking en mogelijk zakelijke kansen. Het register maakt vrouwelijke cyberprofessionals veel beter zichtbaar en helpt om de jongere generatie te inspireren om een bijdrage te leveren aan cyberbeveiliging. Het register biedt vrouwelijke experts, die actief zijn op het gebied van standaardisatie van cyberbeveiliging, een ideale gelegenheid om het belang van standaardisatie op dit zeer relevante gebied van cyberbeveiliging te promoten.

Hoe kunt u zich registreren

Als u een vrouwelijke cyber security expert bent, kunt u een account aanmaken in het register. Dit geeft u de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen, te netwerken met andere vrouwelijke cyber security experts, cyber security gerelateerde evenementen te ontdekken en op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden in het veld.

U kunt zich registreren op de website van de Europese Commissie

Eerder door u bekeken

Top normen Security