CBG Collegedag over trends en ontwikkelingen op het gebied van geneesmiddeleninnovatie

07-05-2018 Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) organiseert op woensdag 13 juni 2018 de CBG Collegedag, waarin namens NEN spiegelcommissie 'Farmacie', Leonora Grandia een workshop geeft over de normenserie 'Identification of Medicinal Products'.

Het thema van de Collegedag dit jaar is ‘Kansen voor innovatie’. De Collegedag is voor alle geïnteresseerden werkzaam binnen overheid, wetenschap en farmaceutische industrie. Daarnaast is deze dag ook interessant voor zorgverleners, patiëntvertegenwoordigers en masterstudenten farmacie en geneeskunde. Leonora Grandia is een van de sprekers bij de IDMP workshop.

Programma

Welke trends en ontwikkelingen zijn er op het gebied van geneesmiddeleninnovatie in Nederland, wat biedt de komst van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) naar Amsterdam en wat betekent dit voor patiënten, medische professionals en onderzoekers? Inspirerende en prominente sprekers uit het medisch-farmaceutische en bestuurlijke veld benaderen innovatie tijdens het plenaire ochtendprogramma vanuit hun eigen visie. Sprekers zijn o.a. Bas van den Dungen, directeur-generaal curatieve zorg bij VWS, Jan Schellens, internist-medisch oncoloog & klinisch farmacoloog bij het Antoni van Leeuwenhoek en Paul Vermeij, afdelingshoofd Discovery and Technology bij MSD Animal Health.
CBG-voorzitter Ton de Boer nodigt u uit om vragen te stellen tijdens de ‘College Tour’. Dagvoorzitter is Tom van ’t Hek. In de middags zijn er workshops en lezingen door experts over ontwikkelingen in wetenschap, praktijk, beleid en maatschappelijke trends.

Aanmelden

Deze dag vindt plaats in MediaPlaza van de Jaarbeurs Utrecht. Op de website van de CBG Collegedag 2018 (https://www.cbgcollegedag.nl/) kunt u zich inschrijven tot en met 31 mei 2018. Op deze website staat ook het volledige programma en een keuze maken voor het middagprogramma met workshops.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit onderwerp: Shirin Golyardi, consultant Zorg & Welzijn, telefoon 015 2 690 318 of e-mail zw@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 318

zw@nen.nl

Meer Zorg & Welzijn