Informatiebijeenkomst Duurzaam vastgoed in de zorg

22-08-2019 Op 1 oktober 2019 organiseren NEN en het programma Duurzame Zorg van 13.30 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst over Duurzaam vastgoed in de zorg. Deze sessie is bedoeld voor iedere belanghebbende partij op het gebied van duurzaamheid en bouw en voor iedereen die een opdracht heeft en/of verantwoordelijk is voor een zorg gerelateerd gebouw.

Voor wie is deze bijeenkomst interessant?

Bent u directeur bouw, architect, aannemer, bouwbedrijf, adviesbureau, inkoper, manager of anderszins verantwoordelijk en/of betrokken bij dit onderwerp? Praat mee over de consequenties van de aanpassingen als gevolg van (nieuwe) Europese regelgeving en de afspraken die zijn gemaakt in het Klimaatakkoord.

Doel van de middag

De middag is bedoeld om de partijen in de keten van duurzaam bouwen in de zorg met elkaar in contact te brengen. Het is een eerste stap, waarin de huidige ontwikkelingen centraal staan. Door samen demogelijkheden in kaart te brengen en de vervolgstappen vast te stellen, creƫren we een netwerk, waarin kennis wordt gedeeld en vragen kunnen worden geadresseerd. De middag is verder bedoeld om kennis met elkaar te delen, ervaringen uit te wisselen en te verkennen hoe belemmeringen opgehaald kunnen worden. U komt in contact met partijen die duurzaam vastgoed hoog in het vaandel hebben.

Programma

Het programma staat in het teken van de doelstelling. Op hoofdlijnen ziet het programma er als volgt uit:

  • Ontwikkelingen vanuit het Klimaatakkoord, de relatie met pijler 1 uit de Green Deal 2.0 zorg;
  • Duurzame zorg voor een gezonde toekomst en de initiatieven in dit kader vanuit het programma;
  • Inzicht in de nationale, Europese en mondiale initiatieven op het gebied van duurzaam bouwen. Welke rol speelt Nederland hierin en hoe kan positie ingenomen worden;
  • Leren van voorbeelden uit de praktijk;
  • Wat is nodig om het vastgoed van de zorg te verduurzamen?

Meer informatie

Wilt u aan deze middag deelnemen? Schrijf u dan in voor 10 september a.s. via NEN Evenementen. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met via advies.medisch@nen.nl

Eerder door u bekeken

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 318

zw@nen.nl

Meer Zorg & Welzijn