NEN aanwezig bij de Support Beurs met presentaties over medische hulpmiddelen en normalisatie

09-04-2014 Op vrijdag 9 mei as. om 15.15 uur worden drie presentaties verzorgd over medische hulpmiddelen en normalisatie tijdens de Support Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Voorzitters en experts van de platforms ‘Tilliften’ en ‘Zorgbedden’ en van de normcommissie ‘Rolstoelen’ gaan in op het belang van goede afspraken over deze hulpmiddelen. De presentaties zijn bedoeld om te komen tot discussie en uitwisseling van ervaringen over genoemde onderwerpen. NEN nodigt belanghebbenden uit om deel te nemen en mee te praten.

De presentaties worden gehouden in de Marijke Gehoorzaal, grenzend aan Hal 8 van de Jaarbeurs. NEN verzorgt hiervoor een inleiding over normalisatie, waarna het programma er als volgt uitziet:

  • 15.20 uur: Presentatie over patiëntentilliften en hygiëneproducten door de heer Van Dam, voorzitter platform ‘Tilliften’.
  • 15.50 uur: Presentatie over het platform ‘Zorgbedden’ en het advies van de leden over het belang van een duidelijk Programma van Eisen (PVE) door de heer Vertegaal, voorzitter platform ‘Zorgbedden’.
  • 16.20 uur: Presentatie van de normcommissie ‘Rolstoelen’, bestaande uit twee delen: ‘Vliegen en rolstoelvervoer’ door Maikel Koppen van You-q en ‘Code VVR’ (veilig vervoer rolstoelinzittenden) door Henk Potappel van Firevaned.

Doelgroep

Iedere belanghebbende of geïnteresseerde partij is van harte welkom om deel te nemen. Onder belanghebbende partijen wordt verstaan: fabrikanten/leveranciers, experts/gebruikers van medische hulpmiddelen, verpleegkundigen/verzorgenden, kwaliteitsfunctionarissen, inkopers, verzekeraars en anderszins betrokkenen bij de kwaliteit en veiligheid van medische hulpmiddelen.

Over de Support Beurs

Support is de grootste beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking en hun omgeving, maar ook mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen van fysieke handicaps zijn van harte welkom. Support biedt zicht op de nieuwste trends en technieken.

Deelname

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. In verband met de organisatie verzoeken we u vriendelijk om u voor 1 mei as. aan te melden bij NEN Zorg & Welzijn.

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie en/of aanmeldingen: Ellen Drop, projectassistente Zorg & Welzijn, telefoon (015) 2 690 342 of e-mail ellen.drop@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 318

zw@nen.nl

Meer Zorg & Welzijn