Openbare commentarenronde NTA matrassen voor bedden in de zorg

17-07-2014 De Nederlands Technische Afspraak (NTA) over matrassen voor bedden in de zorg nadert publicatie. In deze fase nodigt NEN belanghebbende partijen uit om feedback te geven op het huidige concept. Commentaar op het document kan tot 16 augustus a.s. worden ingediend bij NEN.

De NTA moet voor het einde van dit jaar gereed zijn. In het kader van transparantie, neutraliteit en draagvlak van het document, is het van belang dat andere belanghebbende partijen de projectgroep voorzien van feedback op de verschillende concepten. Het huidige concept van de NTA wordt na de zomer besproken in de projectgroep. In deze fase achten de leden het van belang om andere belanghebbende partijen te informeren over het document en om hen om feedback te vragen. Het document is op te vragen bij NEN en kan worden voorzien van commentaar.

Informatie

Bent u verpleegkndige/verzorgende, onderhoudsdeskundige, inkoper of anderszins betrokken bij dit onderwerp? Dan nodigen we u uit om uw interesse om feedback te geven kenbaar te maken bij het secretariaat: Marian van Loenen, projectassistente, telefoon (015) 2 690 309 of e-mail marian.vanloenen@nen.nl. Het concept zal u vervolgens worden toegestuurd, waarna u de mogelijkheid heeft om tot 16 augustus a.s. commentaar in te sturen.

 

In het vorige persbericht kunt u lezen welke aandachtspunten de NTA bevat en welke partijen erbij betrokken zijn.

Eerder door u bekeken

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 318

zw@nen.nl

Meer Zorg & Welzijn